Projectinrichting Breda

Op zoek naar projectmeubelen voor de inrichting van uw kantoor? Bezoek de showroom van Wout Monseurs in Breda of bekijk onze collectie online. Wij hebben jarenlange ervaring met projectinrichting en het leveren van meubels van hoogwaardige kwaliteit en houden daarbij rekening met al uw wensen. Samen met u gaan we aan de slag met de inrichting van uw kantoor-, vergader- of lunchruimte. Uw tevredenheid is het enigste wat telt!

Projectmeubelen van hoge kwaliteit

Onze projectmeubelen zijn van hoge kwaliteit. We werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken waarin we 100% vertrouwen hebben. Denk aan merken zoals Gispen, Voortman, Kusch+Co, Interstuhl, Pedrali en Engelbrechts. Met de projectmeubelen van deze merken richt u uw projectruimte eigentijds en modern in. Daarnaast zijn de projectmeubels van deze merken ook nog eens duurzaam. Bij Wout Monseurs staat duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom dragen wij bij aan het creëren van een circulaire economie. Dit houdt in dat oude producten zoveel mogelijk worden hergebruikt. Door oude meubels terug te brengen naar de fabrikant kunnen zij deze meubels als grondstoffen gebruiken voor nieuwe producten. Met de merken Gisman, Voortman en Interstuhl hebben wij deze afspraak. Samen met u kunnen wij daarom voor een duurzame projectinrichting zorgen.

Lees ook: Projectinrichting voor uw kantoor: zo ziet het proces eruit

Ergonomische projectmeubelen

Naast kwaliteit en duurzaamheid vinden wij het ook belangrijk dat onze projectmeubelen ergonomisch verantwoord zijn. Het effect van langdurig (slecht) zitten wordt nog steeds onderschat, terwijl het invloed heeft op uw productiviteit en vitaliteit. Bij Wout Monseurs houden we daarom bij de projectinrichting rekening met ergonomie. We geven u uitgebreid advies over de aanschaf van ergonomische kantoormeubelen zoals ergonomische bureaustoelen, zit-sta bureaus en vergadertafels.