VVV Breda

 VVV Breda wilde graag een bedrijf dat een totaalpakket kon leveren. Dat is natuurlijk weggelegd voor ons bij Wout Monseurs: document solutions, ergonomische kantoormeubelen en een enorm assortiment kantoorartikelen. Wij waren dan ook heel enthousiast om de VVV in Breda hier in te voorzien!

“Wout Monseurs blinkt uit in kwaliteit, meedenken, flexibiliteit en betrokkenheid”

Marlice Dreessen, Directeur VVV Breda: “Belangrijke stakeholders zijn de evenementen. Evenementen zorgen immers voor meer bezoekers aan de stad. Vandaar dat er een VVV-evenementenfonds is opgericht om de grote evenementen te ondersteunen. Voor dit fonds worden Bredase bedrijven benaderd die affiniteit en economische binding hebben met de stad. Zo ook werd Wout Monseurs deelnemer aan het fonds.”

 

Waarom Wout Monseurs?

“De VVV was net op zoek naar een goed bedrijf in de stad die alles kan leveren op kantoorgebied, van printer tot stabureau. Wat zijn wij blij dat we de stap hebben gezet naar Wout Monseurs. Een echt Bredaas bedrijf dat uitblinkt in kwaliteit, meedenken, flexibiliteit en betrokkenheid. Dank voor de fijne samenwerking.”

Wie is VVV Breda?

VVV Breda is een stichting met 12 medewerkers. Doelstelling is het promoten van de stad Breda op toeristisch vlak, alsmede gastheer te zijn voor de bezoeker aan de stad. Stakeholders van de VVV zijn de gemeente, de detailhandel, de hotels, de restaurants, de toeristische attracties, de evenementen, en het culturele erfgoed. De promotie van de stad gaat o.a. via brochures, website, social media en free publicity.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!