Printers Leasen

Printers leasen? Wij bieden topservice!

U kunt bij ons printers en multifunctionele apparatuur direct aanschaffen, maar dit kan ook op basis van lease. Wij werken hiervoor samen met Grenke waarmee wij in de loop der jaren een mooi portfolio hebben opgebouwd. Hierdoor hebben wij zoveel credits bij Grenke verdiend dat vrijwel al onze klanten worden goedgekeurd. De aanvraag wordt volledig door ons verzorgd, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Voordelen printers leasen

Twijfelt u tussen koop en lease? Bij deze afweging kunt u de volgende voordelen van printers huren in consideratie nemen:

  • De investering hoeft niet direct te worden gedaan en daardoor blijft uw liquiditeit en werkkapitaal op peil.
  • Mocht er gedurende de looptijd van de lease een machine op de markt komen die nog beter past bij uw print- en scanbehoefte, dan heeft u de flexibiliteit om dit zonder investering om te zetten.
    In vrijwel alle gevallen kunt u dan tegen hetzelfde maandbedrag (meestal zelfs minder) beschikken over de nieuwste apparatuur. Op deze manier hoeft u nooit te investeren in nieuwe apparatuur, maar beschikt u wel altijd over de printers en multifunctionals die het beste bij u en uw organisatie passen.
  • Het afschalen en opschalen van printers is altijd bespreekbaar en kan tegen voordelige condities ingeregeld worden.

Printeroccasions voor de korte termijn

Wilt u voor korte termijn de beschikking hebben over een printer en of multifunctional? Dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Wij beschikken altijd over zeer goede en door ons volledig nagekeken gebruikte machines.
Voor een aantal bouwbedrijven hebben we hiervoor structurele afspraken gemaakt. Als er op een nieuwe bouwlocatie een printer vereist is, regelen wij het vervoer en de installatie ter plaatse. Zodra een bouwproject afgerond is, halen wij de printer weer op. Vervolgens kijken wij deze volledig na en staat hij weer klaar voor de volgende klus. Totale ontzorging dus!
Uiteraard kunt u hier ook weer een onderhoudscontract op afsluiten.

Onderhoudscontracten zakelijke printers

Omdat wij over een eigen technische dienst beschikken, zijn wij flexibel met onderhoudscontracten. U kunt uit diverse looptijden en contractvormen kiezen. Dit bespreken wij graag met u zodat u maatwerk krijgt.
Onderhoudscontracten zijn bij ons all-in: arbeidsloon, voorrijkosten, onderdelen en verbruiksmaterialen (toners, drums etc.).

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van snelle service en loopt u nooit het risico om onverwacht voor hoge kosten te komen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.