Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

4 redenen om voor een smart office te kiezen

5 min. leestijd

Nooit meer zorgen maken of u wel of geen werkplek of vergaderzaal hebt met behulp van reserveringssystemen, vergaderen met perfecte verbinding en beeld… Klinkt goed, toch? Met Smart Offices is dit allemaal mogelijk.

Wij leggen u de verschillende mogelijkheden uit van een Smart Office en de voordelen die erbij komen kijken!

Slimme vergaderruimtes: hogere productiviteit en betere samenwerking

Productiever vergaderen zonder enkele afleiding? Een Smart Meeting Room past zich aan uw vergaderingen aan. Denk aan gezichtsherkenning technologie die een videoconferentie meteen start als het in uw agenda staat. Of het automatiseren van notulen maken met spraakherkenning. De technologie zorgt dat de notulen meteen goed staan in het portaal en gedeeld worden met alle betrokkenen.

Nog een stap verder met kwalitatieve online vergaderingen? U kunt een Smart Meeting Room voorzien van slimme geluidstechnologieën. Hierdoor lijkt het alsof u echt samen in een vergaderruimte zit. Het voordeel? Minder tijd kwijt aan reizen en een persoonlijkere manier van online vergaderen!

Werkplek reserveringssysteem: altijd een overzicht van ruimtebezetting

Wilt u graag een duidelijk overzicht hebben van de beschikbare werkplekken en kantoorruimtes? Door real-time bezettingsgegevens te gebruiken, wordt de bezetting van de kantoorruimte geoptimaliseerd. Dit systeem maakt het overzichtelijk of vergaderruimtes en zelfs individuele bureaus beschikbaar zijn, of ze te reserveren zijn voor later en wie er op dit moment gebruik van maken.

Wordt een reservering gewijzigd? Dan stuurt dit slimme systeem een automatische kalender-update naar alle genodigden.

Bespaar energie door automatisering

Het overstappen naar een Smart Office heeft niet alleen invloed op de manier van werken. Het heeft ook invloed op energiekosten. Wanneer de laatste collega de deur achter zich dichttrekt, gaan de lampen, de verwarming en andere elektronische apparaten automatisch in sluimerstand. U hoeft hierdoor niks meer na te lopen en alles is met één simpele handeling afgesloten.

Verbeterde luchtkwaliteit

Gezondheid is een belangrijk aspect bij een goede werkomgeving. Slimme technologieën reguleren onder andere de luchtkwaliteit. Hierdoor is er altijd frisse lucht in het kantoor. Dit vermindert stress, hoofdpijn en houdt het hoofd koel. Maar in de pauze een rondje in de buitenlucht lopen, blijft altijd een goed idee!

Overstappen naar een slim kantoor? Wout Monseurs is uw partner!

Wout Monseurs is specialist op het gebied van projectinrichting voor kantoren. Wij maken van uw huidige of nieuwe kantoor een Smart Office. Onze experts helpen u met elk vraagstuk. Bezoek onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden voor uw toekomstige slimme werkomgeving.

Plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze deskundigen of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag!

Neem contact op