Projectinrichting Breda

Op zoek naar projectmeubelen voor de inrichting van uw kantoor?

Dan bent u bij Wout Monseurs aan het juiste adres! Bezoek onze showroom in Breda of bekijk onze collectie online. Wij hebben jarenlange ervaring met projectinrichting en het leveren van meubels van hoogwaardige kwaliteit en houden daarbij rekening met al uw wensen. Samen met u gaan we aan de slag met de inrichting van uw kantoor-, vergader- of lunchruimte. Uw tevredenheid is het enige wat telt!

Volledige projectinrichting bij Wout Monseurs

Bij Wout Monseurs gaan we verder dan het leveren van kantoormeubelen in Breda en omstreken; we kunnen voor u namelijk ook de volledige projectinrichting verzorgen. Samen met onze interieurarchitect gaat u aan de slag met het zo optimaal mogelijk inrichten van de ruimte. We houden rekening met uw wensen en doelen en alle aspecten van het nieuwe werken.

Wilt u een sfeervolle ruimte die voor productiviteit zorgt? Wij zorgen voor de juiste inrichting! We geven u advies over verlichting, stoffering, akoestiek, raambekleding en kleur. Vervolgens voeren we het voor u uit. Wij nemen de volledige coördinatie van het project voor onze rekening, waardoor u tijdens het hele project één aanspreekpunt heeft. We werken hiervoor uitsluitend samen met gerenommeerde partners uit de regio.

Projectmeubelen van hoge kwaliteit

Onze meubels zijn van hoge kwaliteit.
We werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken waarin we 100% vertrouwen hebben vanuit onze ervaring. Denk aan merken zoals Gispen, Voortman, Kusch+Co, Interstuhl, Pedrali en Engelbrechts. Met de projectmeubelen van deze merken richt u uw projectruimte eigentijds en modern in. Daarnaast zijn de projectmeubels van deze merken ook nog eens duurzaam.

Bij Wout Monseurs staat duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom dragen wij bij aan het creëren van een circulaire economie. Dit houdt in dat oude producten zoveel mogelijk worden hergebruikt. Door oude meubels terug te brengen naar de fabrikant kunnen zij deze meubels als grondstoffen gebruiken voor nieuwe producten. Met de merken Gispen, Voortman en Interstuhl hebben wij deze afspraak. Samen met u kunnen wij daarom voor een duurzame projectinrichting zorgen.

Ergonomische projectmeubelen

Naast kwaliteit en duurzaamheid vinden wij het ook belangrijk dat onze projectmeubelen ergonomisch verantwoord zijn. Het effect van langdurig (slecht) zitten wordt nog steeds onderschat, terwijl het invloed heeft op uw productiviteit en vitaliteit. Bij Wout Monseurs houden we daarom bij de projectinrichting rekening met ergonomie. We geven u uitgebreid advies over de aanschaf van ergonomische kantoormeubelen zoals ergonomische bureaustoelen, zit-sta bureaus en vergadertafels.

Projectmeubels en projectinrichting

Benieuwd geworden naar onze projectmeubels en de mogelijkheden voor een projectinrichting? Breng een bezoekje aan onze showroom om inspiratie op te doen of neem contact op en informeer naar de verschillende mogelijkheden!