Projectinrichting Breda

Op zoek naar projectmeubelen voor de inrichting van uw kantoor? Dan bent u bij Wout Monseurs aan het juiste adres! Bezoek onze showroom in Breda of bekijk onze collectie online. Wij hebben jarenlange ervaring met projectinrichting en het leveren van meubels van hoogwaardige kwaliteit en houden daarbij rekening met al uw wensen. Samen met u gaan we aan de slag met de inrichting van uw kantoor-, vergader- of lunchruimte. Uw tevredenheid is het enige wat telt!

Volledige projectinrichting bij Wout Monseurs

Bij Wout Monseurs gaan we verder dan het leveren van kantoormeubelen in Breda en omstreken; we kunnen voor u namelijk ook de volledige projectinrichting verzorgen. Samen met onze interieurarchitect gaat u aan de slag met het zo optimaal mogelijk inrichten van de ruimte. We houden rekening met uw wensen en doelen en alle aspecten van het nieuwe werken.

Wilt u een sfeervolle ruimte die voor productiviteit zorgt? Wij zorgen voor de juiste kantoorinrichting! We geven u advies over verlichting, stoffering, akoestiek, raambekleding en kleur. Vervolgens voeren we het voor u uit. Wij nemen de volledige coördinatie van het project voor onze rekening, waardoor u tijdens het hele project één aanspreekpunt heeft. We werken hiervoor uitsluitend samen met gerenommeerde partners uit de regio.

Projectinrichting voor uw kantoor of kantine

Projectinrichting kantoorruimte

Wilt u graag een volledige projectinrichting voor uw kantoor realiseren? Wout Monseurs helpt u graag!

Lees meer

Projectinrichting kantine

Uw kantine omtoveren tot een ware ontmoetings- en ontspanningsplek voor uw personeel? Wij hebben een ruim assortiment en kunnen u helpen met betrekking tot de volledige projectinrichting.

Lees meer

Projectinrichting vergaderruimte

Wilt u uw vergaderruimte laten inrichten? Wout Monseurs helpt u met de ideale plek om uw klant- en werkbesprekingen te houden. Wij zorgen voor een vergaderruimte wat volledig naar uw wens is gemaakt.

Lees meer

Bekijk onze projecten

Alfa Laval Breda

Lees meer

Aucuba Breda

Lees meer

Avoord Zundert

Lees meer

LKQ Berkel & Rodenrijs

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen met uw werkplek?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen