Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Kantoorinrichting: een professionele werkomgeving

Wilt u uw kantoor vernieuwen en een professionele uitstraling geven? Kies voor een kantoorinrichting van Wout Monseurs. Of het nu gaat om een kleine of grote organisatie: we helpen u graag, ongeacht het budget. Elk project wordt compleet door ons begeleid van A tot Z.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw toekomstige kantoorinrichting? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Een inspirerende werkomgeving voor gemotiveerde werknemers

Wout Monseurs creëert een werkomgeving die uw werknemers motiveert en stimuleert. Een perfecte combinatie van ergonomie en design waar de identiteit van uw organisatie in reflecteert. We beschikken over een breed assortiment meubelen en apparatuur voor al uw kantoorwensen. Denk aan ergonomische kantoormeubelen, audiovisuele apparatuur en printmanagement.

Een professionele kantoorinrichting brengt veel voordelen met zich mee voor uw werknemers en zakenrelaties. Het zorgt voor een fijne werkomgeving, resulteert in hogere productiviteit en stimuleert de samenwerking.

De voordelen van een goede kantoorinrichting

  • Hogere productiviteit
  • Betere samenwerking
  • Professionele uitstraling

Bekijk ons productmeubilair

Wout Monseurs levert kantoormeubelen van de hoogste kwaliteit. We werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken zoals Voortman, Interstuhl en Gispen. Hierdoor garanderen wij betrouwbaarheid en kwaliteit.

Comfort Enjoy Classic

Het perfecte totaalpakket voor een comfortabele en ergonomische werkhouding.

Bekijk product

Gispen TM

Eén van de meest flexibele bureaus voor thuis of op werk. En slank bureau met gemakkelijke uitbreidingen.

Bekijk product

Gispen Ladeblok

Het ultieme opberggemak met centrale sluiting, contragewicht en ladeblokkering.

Bekijk product

Ergonomisch en duurzaam verantwoorde kantoormeubelen

Ergonomie staat hoog op de lijst bij Wout Monseurs. Dit komt doordat ergonomische meubelen een positief effect hebben op de vitaliteit en productiviteit van uw werknemers. U ontvangt uitgebreid advies van onze experts bij de aanschaf van kantoormeubilair.

Een moderne kantoorinrichting gaat hand in hand met duurzaamheid. Wij helpen daarom bij het creëren van een circulaire economie. Wat dit inhoudt? Dat zoveel mogelijk producten worden hergebruikt of worden teruggebracht naar de fabricant. Zo dienen ze als grondstoffen voor nieuwe producten.  

Waarom kiezen voor een kantoorinrichting met Wout Monseurs?

Al meer dan 500 gerealiseerde projecten

Wout Monseurs heeft al honderden kantoren mogen ontwerpen voor opdrachtgevers uit diverse branches.

Volledig ontzorgd

We verzorgen naast het ontwerp ook de complete logistiek voor de levering. Alles wordt geregeld gedurende het hele proces: inventarisering, ontwerp en logistiek.

Uw kantoorontwerp in 3D

Onze experts weten de bedrijfsidentiteit te vertalen naar een passend kantoorontwerp. U krijgt door middel van een moodboard en een 3D ontwerp duidelijk inzicht in uw toekomstige werkomgeving.

Laat uw kantoor deskundig inrichten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of werkvloer? Plan een adviesgesprek in met één van onze interieurontwerpers.

Bekijk gerealiseerde projecten

Alfa Laval

Een uniek en gezellig bedrijfsrestaurant in Scandinavische stijl. Lees meer over het ontwerp van de kantine voor Alfa Laval.

Ga naar project

Portbase

De creatieve plek om nieuwe ideëen op te doen. Lees meer over het ontwerp van de brainstormruimte van Portbase.

Ga naar project

LKQ Fource Schiedam

Een ontwerp dat bijdraagt aan plezier, creativiteit en productiviteit. Lees meer over het project van LKQ Fource Schiedam.

Ga naar project

De ervaringen van onze klanten

– Kantoorinrichting –

Het was een hele fijne samenwerking. We zijn goed geïnformeerd over de voortgang van het project. Alles was perfect afgewerkt door hun samenwerkingspartners. Uitstekend.

Logo ABG Gemeenten

Vincent den Hartog

Building Manager

Wilt u uw kantoor laten inrichten?

Wilt u graag een kantoor waar uw werknemers trots op zijn en waarmee u een goede indruk achterlaat op klanten? Laat uw kantoor ontwerpen door Wout Monseurs.

Ontdek de mogelijkheden voor uw kantoor en neem contact op met één van onze experts.