Interieurontwerp team WM

Van interieurontwerp tot realisatie

Bent u op zoek naar inspiratie voor de inrichting van een geheel nieuw te bouwen kantoorpand of wilt u juist een bestaande kantoorruimte een geheel andere beleving geven?
Wij als projectteam van Wout Monseurs helpen u graag bij het realiseren van een werkomgeving welke aansluit bij de wensen en de uitstraling van uw bedrijf.  Van interieurontwerp tot realisatie: het is een proces wat we graag samen met u aan willen pakken.

Voor elk budget een kantoorinrichting op maat

Met een inleidend gesprek maken we kennis met elkaar in onze showroom of bij u op locatie. We luisteren naar uw wensen en door elkaar vragen te stellen en eventuele bestaande plattegronden en werkwijzen door te nemen, proberen wij een beeld te vormen bij het type bedrijf en hoe we een passend voorstel voor u kunnen creëren.

2D plattegrond en 3D impressie van uw kantoor

Ideeën kunnen we uitwerken in een 2d plattegrond waarop goed te zien is hoe de routing in de ruimte verloopt en wat er reëel gezien in de ruimte past. Met het creëren van een 3D impressie kunt u zien hoe de ruimte er in de werkelijkheid uit zou kunnen komen te zien. In dit 3D concept maken wij voor u de juiste ruimte indeling en visualisatie. Bovendien kijken we met u mee hoe u de ruimte zo efficiënt mogelijk kan indelen. Door de 3D beelden komt uw ruimte ook tot leven en kunt u zich makkelijk inbeelden hoe deze er daadwerkelijk uit komt te zien. 

We denken graag mee met de vele elementen die de sfeer van een ruimte kunnen beïnvloeden. Denk hierbij niet alleen aan het meubilair zelf maar ook aan advies over kleuren, materialen, vloeren en raambekleding om de totaalbeleving zo krachtig mogelijk te maken. Wij zorgen er dus voor dat de losse “puzzelstukjes” resulteren in een mooi totaalplaatje!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.