Audiovisuele Oplossingen

Vorige slide
Volgende slide

Onze audiovisuele oplossingen 

Wij bieden een uitgebreid pakket aan audiovisuele oplossingen: van videoconferencing tot room management. En onze eigen technische dienst komt de gewenste apparatuur of software bovendien persoonlijk bij u installeren.

Videoconferencing

Vergaderen op afstand is een hot topic momenteel. Door het vele thuiswerken en de beperkte vliegmogelijkheden wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van videoconferencing. Bij videobellen kunnen echter stoorfactoren, zoals een slechte verstaanbaarheid of beeldkwaliteit, irritaties opleveren. Wij leveren uitsluitend apparatuur van kwaliteitsmerken en de beste software voor uw videoconferenties, zodat u op professioneel niveau kunt beeldbellen.

Vergaderruimtes reserveren

Een vaak voorkomende ergernis: u bent op zoek naar een ruimte om even te overleggen met collega’s of klanten, maar de meeste vergaderruimtes zijn bezet en u weet niet welke plek beschikbaar is. Dus loopt u van deur naar deur tot u een vrije ruimte vindt. Dit kan natuurlijk anders en gemakkelijker. Met room management kunt u eenvoudig zien welke vergaderzalen beschikbaar/bezet zijn en zelf een ruimte reserveren.

Huddle Rooms

Huddle rooms zijn tegenwoordig erg populair. Deze kleine vergaderruimtes voor 2 tot 6 personen zijn uitermate geschikt voor snelle brainstormsessies en om geconcentreerd samen te kunnen werken. Wij richten uw huddle room geheel in, zowel met meubilair als de apparatuur, naar gelang de specifieke vereisten voor de ruimte.

Narrowcasting systemen

Narrowcasting biedt gerichte informatie voor specifieke doelgroepen in uw kantoorpand. Hierbij valt te denken aan gespecificeerde commerciële boodschappen of actuele berichten.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze audiovisuele diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!