Ergonomisch advies

Vorige slide
Volgende slide

Een persoonlijk ergonomisch advies op maat

We brengen vaak heel wat uren van de week door op kantoor. We zitten dagen achter de computer terwijl ons lichaam daar helemaal niet op gebouwd is waardoor het klachten met zich mee kan brengen. Ons lichaam wil dynamiek en bewegen.

Wij denken graag met u mee op welke manier we het werken een stuk aangenamer kunnen maken. Er zijn diverse factoren die een rol kunnen spelen in onze ergonomie. Soms zit het hem in kleine dingen en een stukje extra kennis.
Die kennis hebben wij in huis. De basis van prettig kunnen werken is een ergonomische bureaustoel die aansluit op uw wensen en behoeftes. Zitten is erg persoonlijk en ieder individu ervaart dit op een andere manier vanwege zijn of haar lichaamsbouw.

Door u te ontvangen in onze showroom kunt u bij ons diverse modellen bureaustoelen uitproberen en ervaren. Hierbij is het van belang dat de bureaustoel goed wordt ingesteld. De stoel moet zich aanpassen aan de gebruiker en niet andersom.
Samen kunnen we de basis instellingen doornemen om de meest comfortabele instelling voor uw lichaamsbouw te bepalen. Denk hierbij aan de juiste zithoogte en vragen zoals wat is nu de juiste hoogte voor de armleggers en moet ik de rug nu vast zetten of laten bewegen?