Ergonomische werkplek

De ergonomische werkplek

Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke waarden op de werkvloer. Een goed bureau en de juiste bureaustoel zijn daarom essentieel als je lange dagen op kantoor maakt. Goed ergonomisch meubilair voorkomt namelijk lichamelijke klachten en op lange termijn ziekteverzuim. Dit aspect van ergonomie in kantoormeubelen is echter complexer dan men meestal denkt. Gelukkig bieden wij een zeer ruim assortiment ergonomische kantoormeubelen aan.

De ergonomische bureaustoel

Een bureaustoel verschilt in afmetingen en verstelmogelijkheden. Bij Wout Monseurs kijken we naar wat voor u de beste opties zijn. De werkplek heeft namelijk als doel een comfortabele en functionele functie te vervullen. En een ergonomische werkplek wordt alleen maar belangrijker sinds Het Nieuwe Werken zijn intrede heeft gemaakt. Door diversiteit in zitoplossingen te creëren wordt Het Nieuwe Werken gestimuleerd en zullen werknemers meer vrijheid ervaren. Dit zal de sfeer op de werkvloer ten goede komen! Ook voor deze ergonomische bureaustoelen bent u bij ons op het goede adres.

Wout Monseurs en ergonomie

Wout Monseurs houdt zich fanatiek bezig met de ontwikkelingen op het gebied van ergonomie in combinatie met Het Nieuwe Werken. In onze showroom in Breda bent u van harte welkom om onze (ergonomische) bureaustoelen uit te proberen en u te laten adviseren. Ook kunt u hier onze ergonomische bureau’s bekijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar een zit-sta bureau, waarbij u zitten en staan eenvoudig af kunt wisselen. Voor het behandelen van lichamelijke klachten bij uw medewerkers werken wij samen met vakspecialisten.