Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Meer kleur met de nieuwste printers van HP!

Bent u op zoek naar de beste printers die mee kunnen groeien met uw bedrijf, makkelijk te onderhouden zijn en ook nog binnen uw interieur passen? Dan is de nieuwste printerlijn van HP iets voor u. De nieuwe HP Color LaserJet printers brengen niet alleen kleur op papier, maar ook in uw kantoorinrichting. Ze zijn namelijk in meerdere opvallende kleuren verkrijgbaar. Dit vrolijke uiterlijk is gecombineerd met de beste professionele prestaties op de huidige printermarkt.

Zakelijk printen

Unieke applicatie voor een efficiënt werkproces

De nieuwe HP Laserjet Managed Multifunction Printer (MFP) maakt uw werk nog makkelijker. De printers zijn uitgerust met een speciaal ontwikkelde applicatie die ervoor zorgt dat flexibel werken nog makkelijker wordt. Het is mogelijk om met deze applicatie te printen met een simpele scan van de bedrijfspas.

Met de applicatie kunt u ook gemakkelijk in het menu door de documenten heen scrollen. Daarbij kunt u het afdrukvoorbeeld direct op het scherm terugzien. Dit maakt het printproces sneller en meer gestroomlijnd. Werken was nog nooit zo efficiënt! 

Nieuwe beveiligingssoftware: HP Wolf Security

De nieuwe MFP serie van HP is uitgerust met de laatste beveiligingssoftware: HP Wolf Security. Deze software zorgt ervoor dat de printer kan scannen op alle mogelijke gevaren. Hierdoor zijn online documenten beter beschermd en is het veiliger om via cloud-based programma’s te werken.

De HP Connection Inspector zorgt ervoor dat inkomende connecties ten alle tijden worden gecontroleerd op mogelijke malware. De printer kan zichzelf automatisch opnieuw opstarten op het moment dat er virussen geconstateerd worden. Verder zorgt de geïntegreerde hardware chip dat de onderdelen van de printer altijd beschermd zijn.

Gemaakt van 100% gerecyclede materialen

Het milieu speelt een belangrijke rol in het huidige bedrijfsleven en HP denkt met u mee. Daarom zijn deze printers ontwikkeld van 100% gerecyclede materialen. Verder zijn deze printers uitgerust met de meest zuinige onderdelen om efficiënt met stroomverbruik om te gaan.

De printers zijn ook voorzien van het pull-print systeem van HP. Dit systeem zorgt ervoor dat er niet altijd meer geprint hoeft te worden, waardoor er inkt en papier bespaard wordt. Het is mogelijk om documenten draadloos terug te halen naar verschillende apparaten zodat het personeel altijd de documenten kan bereiken en deze op verschillende plekken kan openen.

Instelbare printsnelheid en diverse kleuren

Met de nieuwe mogelijkheden van deze serie printers is het mogelijk om ieder moment de printsnelheid aan te passen. Dit maakt het makkelijk om bij groei van het bedrijf de printer hierop aan te passen.

Uw kantoor heeft een nieuwe kleur gekregen. Geen probleem, de panelen van de printers kunt u gemakkelijk wisselen! Zo zijn er diverse kleuren waar u uit kunt kiezen. Denk aan Constellation Yellow, Cosmic Green, Atmosphere Blue, Comet Red, Aurora Purple en Luna Grey. Zo past uw printer altijd binnen uw kantoorinrichting.

Bekijk de verschillende modellen

Enthousiast geworden over de nieuwe printers van HP? Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment:

Meer informatie nodig?

Is uw bedrijf op zoek naar de printer van de toekomst? Wilt u meer informatie over de nieuwe MFP printers van HP? Neem dan nu contact op met een expert van Wout Monseurs en laat u adviseren. 

Neem contact op