Ons bedrijf

Wout Monseurs Geschiedenis Wout Monseurs BV

In 1960 heeft Wout Monseurs een handel in kantoormachines opgericht. Samen met zijn vrouw Jeanne werkten zij vanuit een woonhuis in de Overakkerstraat en later vanuit de Mozartlaan.

In 1988 is zoon Rob in de zaak gekomen en hebben ze samen een winkelpand op de hoek Scharenburgstraat / Dr. Struyckenstraat betrokken.

In 1999 is een nieuw bedrijfspand aan de Goeseelsstraat gebouwd met showroom, kantoren, magazijn en technische dienst.
De eerste jaren had Wout vooral veel douane declaratiekantoren aan de Nederlands-Belgische grens tot klant. Ondertussen is het klantenbestand heel divers geworden: van mkb tot overheid, van automotive tot bouw. Zelfs onderhoud aan printers op riviercruiseschepen wordt door heel Europa door ons verzorgd!

Overname van VKT – Rob Monseurs & Marc Verhoeven

Wout richtte zich in eerste instantie vooral op Breda en omstreken. Naderhand is hier de regio Tilburg bij gekomen en in 2018 de regio Rotterdam door de overname van VKT uit Schiedam.

Van een traditionele kantoorvakhandel is het bedrijf de afgelopen jaren steeds meer opgeschoven naar projectinrichting. Wij hebben ons eigen ontwerpteam en eigen logistiek hetgeen ons flexibel maakt. Daarnaast beschikken wij voor onderhoud van de printers over een eigen technische dienst en zijn wij dealer van Canon en HP. Onze roots liggen bij de kantoorartikelen die wij top op de dag van vandaag nog steeds volop via onze webshop leveren. Deze zeer gebruiksvriendelijke webshop bevat meer dan 20.000 kantoorartikelen en facilitaire producten die binnen 24 uur door heel Nederland bezorgd kunnen worden. Door de allernieuwste zoek- en filtertechnieken kunt u gemakkelijk zelf online een bestelling plaatsen.

Wout Monseurs B.V. is een echt familiebedrijf dat continuïteit, lokale betrokkenheid, persoonlijke benadering en authenticiteit belangrijk vindt. Wij stellen de relatie met onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers centraal.