Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Vernieuwde showroom Wout Monseurs

De algehele metamorfose van onze kantine achter in de showroom (inclusief terras) is bijna afgerond! Bekijk de eerdere sneak peek op onze socials.

We zijn bezig met de laatste loodjes. Deze werkzaamheden betekenen niet dat onze showroom dicht is voor bezoek. U kunt dus gewoon de laatste trends en onze populairste producten op het gebied van kantoormeubelen en projectinrichting komen bewonderen.

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe kantoorinrichting? Kom dan geheel vrijblijvend langs!

Zodra de kantine afgerond is, zullen de onderstaande afbeeldingen worden bijgewerkt.

Design inrichting…

Dit is het ontwerp van onze nieuwe showroom.

Kantoorinrichting trends in onze showroom

In onze vernieuwde showroom kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van uw kantoorpand en zien wat de kantoorinrichting trends zijn, zoals dynamische werkplekken en design akoestiek.

Dynamische werkplekken

Een dynamische werkplek is tegenwoordig de norm als het gaat om een gezonde werkomgeving. Zit-sta bureaus bieden extra beweging gedurende de werkdag. In de showroom staan dan ook zit-sta bureaus van de vooraanstaande merken Bralco en Voortman. Verder vindt u bij ons uiteraard ook diverse andere ergonomische kantoormeubelen, waaronder ergonomische bureaus en ergonomische bureaustoelen.

Akoestische scheidingswanden en privacyruimtes

De meeste kantoorpanden maken gebruik van kantoortuinen, oftewel grote transparante en gedeelde werkomgevingen. Hierbij is er vaak behoefte aan geluidsreducerende oplossingen. Akoestische scheidingswanden of zelfs een complete afgesloten ruimte met akoestische en glazen wanden bieden hier uitkomst.

Feltouch heeft diverse design scheidingswanden in het assortiment, zoals de Diagon. Dit scheidingssysteem bestaat uit luxe vilten panelen die tevens geroteerd kunnen worden.

Het Italiaanse VetroIn is gespecialiseerd in glaswanden en heeft onlangs de Inbox geïntroduceerd: een akoestische privacyruimte voor in een open kantooromgeving. De glazen en akoestische wanden zorgen ervoor dat de ruimte niet afgesloten is van de rest van het kantoor, maar toch de benodigde privacy en stilte biedt.