Reiniging bureaustoelen

Micro-bacteriologische reiniging bureaustoelen

Wist u dat er na verloop van tijd honderdduizenden huisstofmijten en ziektekiemen zitten in de bekleding van uw bureaustoel? Daarom adviseren wij u om minimaal elke drie jaar uw bureaustoelen te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf, ter voorkoming van irritaties aan de luchtwegen en opspelende allergieën. Bovendien zien de stoelen, tot tevredenheid van uw werknemers, er weer als nieuw uit.

De reiniging van huidige bureaustoelen is niet alleen vanuit hygiënisch opzicht een voordeel, het is tevens een mooi alternatief om het kantoor weer een frisse uitstraling te geven als er geen budget is voor nieuwe bureaustoelen. Daarnaast is het uiteraard ook milieubewust aangezien de stoelen zo een tweede leven krijgen.

Reiniging Interstuhl Bureaustoelen

Interstuhl bureaustoelen schoonmaakservice

Onze leverancier Interstuhl biedt deze reinigingsdienst bij een minimale afname van 25 bureaustoelen. Uw bureaustoelen worden op locatie tijdens werkuren of in de avond gereinigd. Met een diepreinigingsmachine wordt er reinigingsvloeistof onder hoge druk de stof ingespoten en na de werking wordt de vloeistof er weer onder hoge druk uitgezogen. Na drie uur is de stoel droog en gebruiksklaar.

Uw bureaustoelen reinigen

Wilt u meer weten over het reinigen van uw bureaustoelen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.