Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Turnkey project? Wout Monseurs is de kantoorspecialist die u zoekt!

Is er sprake van een turnkey project? Dan neemt Wout Monseurs alle taken op zich die bij kantoorinrichting komen kijken. U vertrouwt ons de sleutel van uw pand toe en geeft ons de volledige verantwoordelijkheid over het project. Dat is het idee. Samen met uw aannemer en de overige aangesloten partijen zorgen wij voor een heldere, strakke én haalbare timing, zodat de vernieuwde kantoorinrichting binnen afzienbare tijd gerealiseerd wordt.

Van ruwbouw tot volledig ingericht kantoor: wij zorgen voor het inhuizen van uw kantoormeubilair. Daaronder valt ook het kabelmanagement, het aanbrengen van vloer-, plafond- en wandafwerking én we zorgen voor een compleet lichtplan. Erg belangrijk voor een efficiënte werksfeer.

Wat we ook voor u kunnen regelen? De verhuizing van uw oude kantoorpand naar de nieuwe locatie. Van bureaustoel tot archiefkast en van ladeblok tot scheidingswand: wij verplaatsen het graag voor u van A naar B.

Benieuwd naar een voorbeeld van zo’n turnkey project? Bekijk dan eens Senf & Nationale Theaterkassa.

Voorbeeld turnkey project: Senf & Nationale Theaterkassa

Turnkey Project
Turnkey Project

Hoe we in het geval van een turnkey project te werk gaan?

Stap 1 We gaan een kennismakingsgesprek met elkaar aan en het bespreken de eisen en wensen op het gebied van kantoorinrichting. Ook kijken we samen direct naar het beschikbare budget.

Stap 2 We stellen een praatplan op. Dat wil zeggen dat we via constante communicatie over het wensenpakket tot een eerste ontwerp voor uw kantoorinrichting komen.

Stap 3 We bespreken het ontwerp voor kantoorinrichting en prijsvoorstel wat daar bij hoort.

Stap 4 We maken een praatplan voor eventuele aanpassingen en een definitieve begroting.

Stap 5 We zorgen voor een plaatsing van de opdracht en stellen een planning op voor de realisatie van dit turnkey project.

Stap 6 We zorgen uiterst zorgvuldig voor kwalitatieve uitlevering en oplevering van uw turnkey project