Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Uw project ingericht in 4 stappen!

4 min. leestijd

De perfecte ruimte om te brainstormen, een vergaderruimte voor efficiënte vergaderingen of sfeervolle werkruimtes met ergonomische meubelen. Wout Monseurs helpt u met een projectinrichting die aansluit op uw behoeften en wensen.

De afgelopen jaren hebben wij voor klanten door heel Nederland succesvolle projecten opgeleverd. Maar hoe verloopt zo’n traject bij Wout Monseurs, van kennismaking tot de levering? Dat leggen wij u uit in deze blog.

1. Kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek bij u op locatie. Zo krijgen wij direct een gevoel bij het project. Tijdens dit kennismakingsgesprek stellen we u vragen over het bedrijf, bekijken we de ruimtes die betrekking hebben op het project en brengen we uw wensen in kaart.

Voor complete inventarisatie meten we alle ruimtes op. Op basis van deze kennismaking geven wij u inzicht in de mogelijkheden en bieden we uitleg over de verschillende merken die we aanbieden.

2. Ontwerp: kleur, materiaal en advies

Op basis van uw input en wensen gaan we aan de slag met het ontwerp, een essentieel onderdeel van de projectinrichting.

Hierin worden onder andere kleur- en materiaalmogelijkheden opgenomen en verstrekken wij advies voor geschikte producten. Na uitwerking van het totaalontwerp ontvangt u een uitnodiging in onze showroom. Daar krijgt u een voorbeeld te zien van uw nieuwe bedrijfsruimte en het bijpassend meubilair door ons designteam.

Inzichtelijk 3D ontwerp

Om te zorgen dat u een gedetailleerd beeld krijgt van uw toekomstige ruimte(s) leveren wij een 3D ontwerp op maat. Hierin wordt het complete design uitgewerkt en weet u wat er verwacht kan worden. Zo krijgt u een realistisch beeld hoe de ruimte er in werkelijkheid uit kan komen te zien.

3. De offerte

Is het ontwerp door u goedgekeurd? Dan zullen we een offerte opstellen voor de werkzaamheden. Bij grotere opdrachten zullen wij de offerte persoonlijk met u doornemen.

4. Orderbevestiging en levering

Na akkoord op de offerte ontvangt u een orderbevestiging ter controle. Hierop vindt u ook de verwachte leverweek. Bij de inhuizing ontvangt u voor de levering informatie over de specifieke leverdag.

Op de leverdag zelf leveren we alles keurig volgens verwachting op, inclusief montage en plaatsing. Wij proberen op ieder project aanwezig te zijn. Op de leverdag zelf is er ook een contactpersoon van Wout Monseurs aanwezig om alles in goede banen te leiden. Onze collega vormt op deze dag tevens het aanspreekpunt. Zo zorgen we ervoor dat uw projectinrichting van begin tot eind volledig volgens verwachting verloopt!

Projectinrichting met Wout Monseurs

Het deskundig laten inrichten van uw kantoor, vergaderruimte of kantine brengt veel voordelen met zich mee. Zowel voor uw medewerkers als voor zakenrelaties.

Wilt u graag inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze experts. We helpen u graag.

Neem contact met ons op