Voortman

Voortman

Voor het afwerken van uw kantoor kiest u voor Voortman meubelen. Voortman is specialist in moderne bureaus, zit-sta bureaus en opbergmeubelen zoals kasten. Ze zijn daarbij al meer dan 40 jaar werkzaam op het gebied van kantoorinrichting. De kantoormeubelen van Voortman zijn eigentijds en van goede kwaliteit. Ook een op maat afgewerkte kantoorinrichting is een optie. Het ontwerpen, produceren en inrichten van een moderne en functionele werkomgeving is het motto van Voortman. Wilt u de meubelen met eigen ogen aanschouwen en ervaren? Bezoek dan gerust eens de showroom van Wout Monseurs! Wij hebben altijd een selectie om te bezichtigen.

Assortiment Voortman meubelen

Wout Monseurs heeft een breed assortiment van Voortman meubelen. Bent u op zoek naar ergonomische kantoormeubelen? Dan kiest u voor de ideale meubelen van dit merk. Voortman meubelen worden geproduceerd van plaatstaal dat een robuuste en moderne uitstraling geeft. De sterke basis wordt afgewerkt met aanvullende materialen die er mooi mee samen gaan. Het strak op elkaar afgestemde kleurgebruik, de gebruikte afwerkingen en structuren zorgen voor uitmuntende kantoormeubelen. Wout Monseurs levert twee verschillende typen werkplekken van Voortman: enkel en duo. De enkele werkplekken bieden de traditionele losstaande werkervaring. Een duo werkplek beschikt over twee individuele werkbladen en een bureauscherm. Het bureauscherm creëert visuele rust en privacy. Daarbij zorgt deze akoestische geluidswand ook voor de gewenste geluidsisolatie. Zo vormt de duo werkplek een ideale oplossing voor het werken in teamverband. Het verdere assortiment van Voortman bestaat uit diverse opbergkasten en de zit-sta bureaus voor een ergonomische werkruimte. De opbergkasten kunnen we in verschillende soorten en maten aanbieden. De zit-sta bureaus zijn ideaal voor moderne kantoren met aandacht voor het fysieke welzijn van haar personeel. Hele werkdagen zitten is verleden tijd dankzij de dynamiek die de zit-sta bureaus van Voortman met zich meebrengen.

Projectinrichting voor uw kantoor

Wout Monseurs is de specialist op gebied van projectinrichting. We leveren u de beste kwaliteit aan kantoormeubelen van het merk Voortman. Naast kantoormeubelen zijn wij ook specialist in documentoplossingen en facilitaire dienstverlening. Eerder verzorgden wij de projectinrichting voor het Koning Willem II College en het kantoor van de Rabobank in Breda. Bekijk onze projecten of kom eens langs in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag advies voor de inrichting van uw kantoor met Voortman meubelen!

Toont alle 14 resultaten