Zonwering Kantoor

Raambekleding voor uw kantoorpand
Van rolgordijnen...
Raambekleding voor uw kantoorpand
...tot jaloezieën.
Vorige slide
Volgende slide
Zonwering kantoor rolgordijnen

Zonweringen op maat voor uw kantoor

Wij zorgen voor uw complete kantoorinrichting. Dit betekent dus niet alleen het plaatsen van kantoormeubelen, maar ook uw kantoorvloeren en (binnen) raambekleding. Hierdoor krijgt u een mooi totaalbeeld op maat compleet in dezelfde stijl en kleurencombinaties. U heeft de keuze uit diverse opties wat betreft uw zonwering. Onze eigen montagedienst komt deze bij uw kantoor inmeten en plaatsen.

De beste rolgordijnen of jaloezieën voor uw kantoor

Zonweringen hebben niet alleen een finishing touch functie, maar bieden uiteraard ook bescherming tegen storende zonreflecties op beeldschermen. Wij leveren uitsluitend zonweringen van A-merken, zoals Luxaflex. Dit merk staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en vaak gepatenteerde producten. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Lite Rise (geen koorden, maar bediening via de onderlat) of PowerView Automation (automatische bediening via app of wandzender) rolgordijnen. Of gaat u voor jaloezieën? Dan heeft u de keuze uit verticale of horizontale jaloezieën. Het voordeel van verticale jaloezieën is dat ze uitermate geschikt zijn voor grote raampartijen. Tevens kunnen ze ook als roomdivider worden gebruikt.

Trend: houten en aluminium jaloezieën

Momenteel zijn houten en aluminium jaloezieën de trend op het gebied van zonweringen. De mogelijkheden op het gebied van materiaal, stijl en kleuren zijn echter eindeloos. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zonweringen voor uw kantoorpand? We nemen dit graag mee bij de projectinrichting. Neem dan gerust contact met ons op.