Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Case kantoorsupplies INOS

Wout Monseurs BV is de totaaloplosser voor uw kantoor: van projectinrichting en zakelijk printen tot kantoorsupplies.

Case kantoorsupplies: Wout Monseurs levert uw printpapier op maat. Zo heeft ook onze klant INOS ondervonden.

Over INOS

INOS is een stichting voor primair onderwijs gevestigd in de gemeente Breda. Zij verzorgen een gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. Onder de stichting vallen 28 katholieke basisscholen en scholen voor speciaal voortgezet onderwijs.

Langdurige samenwerking

De samenwerking met INOS begon al twintig jaar geleden met de vraag naar kantoorsupplies. Zij hadden o.a. behoefte aan kopieerpapier. INOS leert leerlingen over de gevolgen van hun handelen op het klimaat en milieu. Zij verduurzamen hun werk- en leefomgeving en maken leerlingen bewust van hoe belangrijk dat is. Vandaar de bewuste keuze voor milieuvriendelijk papier. Hiernaast waren een fijnmazige distributie, een constante kwaliteit en uiteraard gunstige prijsafspraken van belang. Hun keuze viel natuurlijk op ons!

Waarom Wout Monseurs BV? 
Wij onderscheiden ons op het gebied van logistiek en service. Onze eigen Ferry levert bestellingen custom made af bij de klant. Met deze leveringen op maat bedoelen wij: op elke gewenste locatie en in specifieke afleverruimtes. Wij zetten de pallets dus niet neer over de eerste drempel, maar nemen juist extra drempels om op de juiste opslagplek te kunnen leveren.

Milieuvriendelijk printpapier van Canon

We hebben gekozen voor het kopieerpapier ‘Orange Label Zero’ van Canon. Dit papier wordt CO2-neutraal geproduceerd waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Het heeft de FSC, EU Ecolabel en Nordic Swan certificaten. Daarmee voldoet het perfect aan de behoefte van INOS.

Na deze levering is een langdurige samenwerking ontstaan. Wij zijn dan ook blij dat we INOS tot op heden regelmatig mogen helpen zowel met de levering van kantoorsupplies als om een fijne werkomgeving te creëren en te behouden.

“De ervaring is uitstekend, zoals verwacht. Zowel over diensten (leveringen) als producten.”
Paul van den Broeck  – INOS

Projecten met Wout Monseurs

Wout Monseurs is specialist op het gebied van kantoorinrichting en kantoorartikelen.
Bent u op zoek naar de juiste partner voor kantoorinrichting of het voorzien van kantoorartikelen? Wout Monseurs helpt u graag. Neem contact met ons op via de contactpagina.