Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Kantoorartikelen

Wout Monseurs levert al uw benodigde kantoorartikelen

Wij richten uw kantoor niet alleen in, maar wij zorgen er ook nog eens voor dat deze optimaal wordt bevoorraad. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van ruim 24.000 kantoorartikelen onderverdeeld in enkele productcategorieën. Voor 16.00 besteld? Dan wordt uw order de volgende dag geleverd. Met 60 jaar ervaring kunnen wij u altijd voorzien van een deskundig advies. Tevens staat bij ons een persoonlijke service hoog in het vaandel en bij vragen kunt u dan ook terecht bij onze verkopers binnendienst.

Quantore Partner

Quantore partner

Wij zijn officieel partner van Quantore. Deze coöperatie is al 100 jaar specialist en inmiddels ook marktleider op het gebied van kantoorartikelen. Zij verwerken meer dan 800.000 orders per jaar, hebben 1600 verkooppunten in zowel Nederland als België en hebben 200 medewerkers. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand aanbod.

Van huismerk tot Canon printpapier en HP toners

Wij zijn niet merkafhankelijk en hebben dan ook diverse merken in het assortiment, zoals het voordelige huismerk Quantore of A-merken Canon, HP en Legamaster. Hierdoor bent u niet beperkt in uw keuzemogelijkheden. Een pallet Canon papier of juist een enkele doos van het huismerk? U zegt het maar en wij leveren het!

Maatwerk: bedrukte relatiegeschenken of alternatieve afmetingen

Bent u op zoek naar ludieke kantoorartikelen die u kunt laten bedrukken met uw logo of wilt u een gegraveerde pen als relatiegeschenk geven? Dan kunt u tevens contact met ons opnemen. Wij helpen u graag als u speciale wensen heeft. Hierbij valt ook te denken aan artikelen in ons assortiment die niet de vermelde standaard afmetingen hebben, zoals bijvoorbeeld een whiteboard. Dankzij ons netwerk kunnen wij altijd rechtstreeks bij onze leverancier navraag doen betreffende maatwerk. Als u het gewenste product niet kunt terugvinden in onze webshop, kunt u dus altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Kantoorartikelen