Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Circulair kantoormeubilair

Circulair Kantoormeubilair

In een tijd waar een circulaire economie de norm is geworden, kunnen wij met ons kantoormeubilair natuurlijk niet achterblijven.
Onze leveranciers werken zoveel mogelijk circulair. Dit betekent dat bij het ontwerp van de producten zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het hergebruik van de materialen. Daarnaast voldoen onze leveranciers aan de hoogste milieunormeringen. Een goed voorbeeld is Cantor.

Cantor duurzame kantoormeubelen

Cantor is specialist op het gebied van circulair kantoormeubilair en werkt samen met diverse duurzame ondernemers/producenten. De collectie van deze leverancier bestaat uit meubelen die een volmaakte combinatie vormen van design en duurzaamheid. Van pallethout tot gips en oude matrassen: diverse materialen worden gerecycled en omgetoverd tot opvallende meubelstukken. Het is weer eens wat anders dan de standaard kantoormeubelen en ook nog eens verantwoord! Een selectie uit deze collectie is hieronder te vinden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een duurzame kantoorinrichting voor uw kantoorpand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of advies!