Kantoorinrichting: 4x inspiratie voor een modern kantoor

De kantoorinrichting bepaalt de uitstraling en sfeer van uw werkomgeving. Er zijn verschillende stijlen waarmee u uw kantoor kunt inrichten en de uitstraling van het kantoor kunt bepalen. Op dit moment is een modern kantoor een populaire keuze. In deze blog geven wij u 4 ideeën voor het inrichten van een modern kantoor.

1. Glazen vergaderruimtes

Door het gebruik van glazen wanden scheidt u vergaderruimtes op een stijlvolle manier van elkaar. Deze moderne oplossing straalt openheid en transparantie uit op uw kantoor. De glazen wanden zijn geluiddicht, zodat andere collega’s geen last hebben van de vergaderingen. Glazen vergaderruimtes worden in de praktijk vaak gebruikt door grote bedrijven. Deze bedrijven geven de vergaderkamers een eigen unieke naam en design.

Kantoorinrichting glazen vergaderrruimtes

2. Een moderne kantoorinrichting met felle kleuren?

Een modern kantoor wordt vaak geassocieerd met steriele kleuren en strakke lijnen. Alhoewel dit voorkomt, is het ook mogelijk om kleuren te verwerken in een modern kantoor. Dit geeft de werkomgeving meer sfeer en karakter. Daarnaast kunnen kleuren worden ingezet om uw merkidentiteit op kantoor te versterken. Een moderne kleurencombinatie voor op kantoor zijn houtachtige kantoormeubelen naast groene planten.

kantoorinrichting felle kleuren

3. Uw kantoor inrichten met ergonomisch meubilair: Werkt u al ergonomisch?

Een ergonomische werkplek mag niet worden vergeten in uw kantoorinrichting. Veel werknemers zitten volledige werkdagen achter een bureau en kijken veel naar een scherm. Wanneer deze werkplek niet is afgestemd op de individu kan het op korte en lange termijn zorgen voor gezondheidsklachten. Heeft u weleens nagedacht over een ergonomische bureaustoel voor uw werknemers? En bent u op de hoogte van de voordelen van een zit-sta bureau? Er zijn namelijk vele handige ergonomische mogelijkheden beschikbaar voor op kantoor.

kantoorinrichting ergonomie

4. Het nut van licht

Een belangrijke basis van uw kantoorinrichting wordt gevormd door het licht. Licht is belangrijk voor de productiviteit en gezondheid van uw personeel. En wanneer u veel daglicht heeft op kantoor is dit ideaal om mee te nemen in uw kantoorinrichting. Het is namelijk niet alleen prettiger voor uw personeel, maar het zorgt er ook voor dat de ruimtes beter tot hun recht komen.

kantoorinrichting licht

Bent u klaar voor een moderne kantoorinrichting?

Bent u op zoek naar een meer informatie op het gebied van kantoorinrichting? Of zoekt u een geschikte partner om uw kantoor modern in te richten? Wout Monseurs verzorgt het hele project van het ontwerp tot de inrichting! Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom in Breda of online op onze website:

Kantoorinrichting