Kantoorkasten

In onze showroom in Breda vindt u een groot aanbod kantoorkasten en ladeblokken van merken als Gispen en Voortman. We hebben voor ieder kantoor een passende oplossing voor het opbergen van uw documenten en kantoorartikelen. Ook voor stijlvolle lockers kunt u bij ons terecht. Combineer praktische opbergruimte met een bijzondere uitstraling die op elk kantoor tot zijn recht komt.

Gispen kantoorkasten

Gispen heeft verschillende kantoorkasten met lades en open vakken. Handig: een kantoorkast met open vakken kan tegelijkertijd dienen als presentatiekast. De klassieke vormgeving zorgt ervoor dat de kasten van Gispen in vrijwel iedere kantoor- en vergaderruimte passen.

Voortman kantoorkasten

Met de kantoorkasten van Voortman kunt u alle kanten op. De meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor stalen kasten voor een stoere kantoorruimte inrichting. Veel van de kasten van Voortman zijn ideaal om te gebruiken als ruimteverdelers omdat ze via beide kanten toegankelijk zijn:

Archiefkasten als ruimteverdeler

U vindt in ons aanbod archiefkasten met roldeuren en schuifdeurkasten. De archiefkast dient natuurlijk als opbergmeubel, maar kan daarnaast ook als ruimteverdeler worden ingezet. Kies voor kantoorkasten die volledig naar uw smaak worden aangepast. Zo creëren we een meubel die perfect in de kantooromgeving past en de ruimte prettig opdeelt. U kunt kiezen voor een ander topblad, andere deuren of aangepaste achter- en zijpanelen. Wilt u de kantoorruimte opfleuren? Gestoffeerde panelen en leuke kleuren zorgen voor de juiste sfeer.

Roldeurkasten en schuifdeurkasten

Op zoek naar kantoorkasten die geschikt zijn voor iedere ruimte? Kies voor een roldeurkast of schuifdeurkast om uw kantoormaterialen zorgvuldig op te bergen. De roldeuren en schuifdeuren zijn ruimte-efficiënt: zelfs in de kleinste kantoorruimtes komen de kasten tot hun recht, doordat het openen van de deuren geen extra ruimte vereist.

Ladeblokken

Is persoonlijke opbergruimte gewenst? De compacte ladeblokken passen onder elk bureau, zijn verrijdbaar en af te sluiten. De minimalistische en kwalitatieve ladeblokken zorgen voor een opgeruimd bureau, zodat zonder afleiding gewerkt kan worden.

Tijdschriftkasten

Kantoorkasten draaien lang niet altijd om het opbergen en wegstoppen van documenten en materialen. Sommige items mogen juist graag gezien worden. Een tijdschriftkast is ideaal voor het uitstallen van uw tijdschriften, brochures en folders. Ook promotiemateriaal en samples kunnen netjes en opvallend gepresenteerd worden in de kasten. Zo hebben uw klanten en medewerkers altijd toegang tot interessante informatie, nieuwtjes en materialen.

Kasten voor elke ruimte

Wout Monseurs is geautoriseerd dealer van Gispen en Voortman kantoormeubelen. Naast deze merken voeren wij ook nog onze eigen huislijn, welke snel geleverd kan worden.

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorkasten? Bij Wout Monseurs in Breda bent u aan het juiste adres! Bekijk onze kantoorkasten online of bezoek onze showroom.