Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Project uitgelicht: LKQ Fource Schiedam

7 min. leestijd

Het interieur van een kantoor is veel meer dan alleen esthetiek. Het draagt bij aan het werkplezier, de creativiteit en productiviteit van een onderneming! Deze keer richten we onze aandacht op een recentelijk afgerond project: LKQ Fource Schiedam. Dit project laat zien hoe een casco locatie is omgetoverd tot een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook de gewenste sfeer uitademt.

 

Over LKQ Fource Schiedam

LKQ Fource is al meer dan 20 jaar een gewaardeerde partner van Wout Monseurs. Onze collega’s Martin en Faye hebben al meerdere projecten met LKQ Fource gerealiseerd. Hierdoor zijn ze een goed ingespeeld team voor de inrichting van de verschillende locaties en dus ook voor deze vestiging in Schiedam.

Fource Schiedam Case

De vraag: Een turnkeyproject, geheel naar eigen stijl

LKQ Fource kwam met een nieuwe uitdaging: het inrichten van een geheel lege locatie, voorzien van veel glaswanden. Dit turnkeyproject, een project waar de opdrachtgever alles uit handen geeft en aan ons toevertrouwt, gaf ons veel creatieve vrijheid.

Alles moest worden voorzien, behalve de basis van het pand zelf. Dankzij onze eerdere ervaring met LKQ Fource panden, hadden we al snel een goed beeld van hoe we deze nieuwe ruimte op een creatieve manier konden inrichten!

case uitgelicht: fource schiedam

Inventarisatie, ontwerp en moodboard

Samen met een geselecteerd team van de vestiging Schiedam hebben wij de wensen geïnventariseerd. Het is een belangrijk moment waar we goed luisteren naar de klant om hun gedachten en behoeftes op de juiste manier te vertalen naar een passend ontwerp. Dit is namelijk de basis voor de kleurbepalingen, materiaalkeuze en de totale sfeer die de ruimte
moet uitstralen!

Het doel was duidelijk: een rustige, warme sfeer met lichte grijstinten en groene accenten. Daarnaast wilde LKQ Fource Schiedam geen standaard kantooromgeving, maar een plek waar medewerkers met een fris gevoel kunnen werken. Dit heeft Faye prachtig vertaald naar het uiteindelijke ontwerp en moodboard.

Het resultaat: fris en comfortabel

Het project resulteerde in een prachtig, rustig en modern kantoor. Een huiselijke sfeer werd gecreëerd met simpele maar effectieve stappen. Zo hebben we in het ontwerp gekozen voor houtlook op de bureaus vanwege de warme uitstraling. Daarnaast had LKQ Fource de wens om, in tegenstelling tot zwarte onderstellen, te kiezen voor wit. In combinatie met hout geeft dit een lichte en luchtige look.

Vanwege de vele glaswanden hebben we gekozen voor één visual die herhaaldelijk terugkomt. Dit gaf de ruimte een samenhangende, rustige en moderne look. Het integreren van de huisstijlkleuren zorgde voor een naadloze aansluiting bij de branding van LKQ Fource.

Een turnkeyproject gaat natuurlijk verder dan enkel de werkplekken. In het ontwerp zijn ook de vloer met bijpassende wandbekleding, de accentverlichting en de beplanting meegenomen. Een complete projectinrichting met de juiste uitstraling.

case uitgelicht project fource schiedam

Samenwerking, logistiek en oplevering

Een turnkeyproject vergt tijd en een goede samenwerking tussen verschillende partijen, zoals aannemers, elektriciens en stoffeerders. Dit omvat het opstellen van een compleet inrichtingsplan, coördinatie met aannemers en stoffeerders, en het bestellen en regelen van meubilair. Daarnaast waren wij veel op locatie om alles te begeleiden en in goede banen te leiden.

Na maanden van intensieve voorbereiding en nauwgezette uitvoering werd het nieuwe pand van LKQ Fource Schiedam in het eerste kwartaal van 2023 feestelijk geopend! Het warme ontvangst van dit project markeerde de fijne samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Grand opening

Dit project onderscheidde zich door het nauwgezette ontwerpproces, de focus op de gewenste sfeer en de aandacht voor een geheel doorgevoerd concept. De samenwerking tussen Wout Monseurs, LKQ Fource Schiedam en alle betrokken partijen resulteerde in een indrukwekkende transformatie.

fource case schiedam project uitgelicht

LKQ Fource Schiedam was erg tevreden en trots op hun nieuwe locatie. Dit werd herhaald bij de grand opening, en het was een bevestiging van het succes van het project! Een tevreden klant is altijd ons ultieme doel en dit project was daar geen uitzondering op.

Projectinrichting met Wout Monseurs

Graag uw kantoor transformeren met Wout Monseurs? Wij zorgen voor een totaalontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Plan een vrijblijvende afspraak in om uw wensen in kaart te brengen en start uw traject voor een projectinrichting op maat!

Neem contact op