Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Project uitgelicht: Het Warm Hart

5 min. leestijd

We hebben over de jaren heen talloze prachtige projecten uitgevoerd. Van complete ontwerpen, tot het leveren van kantoormeubilair en turnkey projecten. Dit keer lichten wij een project uit van Avoord. Een vaste partner waar we diverse projecten succesvol voor hebben voltooid. Vandaag vertellen we u over het project ‘Het Warm Hart’, een ontmoetingsplek die toe was aan een vernieuwde look.

Avoord – kwalitatieve zorgaanbieder

Avoord is een kwalitatieve zorgaanbieder met diverse locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Ze hebben ruim 1200 betrokken medewerkers en 600 vrijwilligers in hun team. Hun focus ligt op het bieden van uitmuntende zorg met een unieke visie: ‘Iedereen doet ertoe’. Dit doen ze voor alle ouderen, en ook de mensen in de kwetsbaarste periode van hun leven. Een prachtig bedrijf met sterke kernwaarden.

Het Warm Hart – de ontmoetingsplek

‘Het Warm Hart’ van Avoord De Willaert in Zundert, is een ontmoetingsplek waar alle cliënten en bewoners kunnen eten, biljarten, een kaartje leggen en activiteiten bijwonen. 

Het dient daarnaast ook als dé plek voor bezoek van familie en vrienden. Na al die jaren was deze ruimte toe aan een nieuwe look. Avoord heeft ons gevraagd om ‘Het Warm Hart’ om te toveren naar een warme, sfeervolle en gezellige ruimte waar iedereen zich thuis voelt. 

Een gestructureerde aanpak

De eerste stap voor een project is om de wensen en eisen in kaart te brengen. Hoe doen we dit? Door een afspraak in te plannen op locatie bij Het Warm Hart. Zo hebben we al een goed beeld bij de locatie die we onder handen gaan nemen.

Vervolgens plannen we een afspraak bij ons in de showroom om de mogelijkheden te bespreken. Zo bekijken we alle voorkeuren van de klant voor de basisproducten.

Avoord De Willaert

De wensen: toegankelijkheid, flexibiliteit en een huiselijk gevoel

Onze interieuradviseur Faye werd ingeschakeld om een uniek en passend ontwerp te maken in combinatie met het kleuradvies voor de wanden. Avoord had enkele specifieke wensen en eisen voor het nieuwe ontwerp:

  • De tafels moesten geschikt zijn om rolstoelen aan te schuiven;
  • Gemakkelijk schoon te maken stoelbekleding;
  • Een flexibele indeling, geschikt voor diverse doeleinden;
  • Stevig, maar makkelijk te verplaatsen meubilair;
  • Het geheel moest een gezellige, warme en huiselijke uitstraling hebben;
  • En de ruimte moest worden voorzien van planten en een natuurlijke look!

 

De uitdagingen en een uniek ontwerp

Elk project brengt weer unieke uitdagingen met zich mee. Zo moesten we, naast de diverse wensen, ervoor zorgen dat de bar en vloer in het geheel paste en was er goedkeuring nodig vanuit meerdere commissies. 

Om een perfect en inzichtelijk beeld te creëren van de nieuwe ruimte heeft Faye een 3D tekening gepresenteerd. Dit gaf Avoord een totaalbeeld van alle nodige accessoires en aankleding, zodat het de gewenste uitstraling kreeg.

Faye heeft in het ontwerp alle wensen meegenomen. Er waren slechts enkele aanpassingen nodig. Vervolgens is vanuit de commissies unaniem akkoord gegeven. Kortom, een enorm succes! 

De complete  levering in slechts één dag!

We hebben samen met Avoord een datum afgesproken voor de levering. Er was daarbij een logistieke uitdaging omdat de ruimte niet meerdere dagen afgesloten kon worden… Maar met een goede planning en medewerking van de leveranciers hebben we dit in één dag gerealiseerd!

Wij waren dan ook zelf aanwezig om te helpen en te zorgen dat alles volgens afspraak verliep. Vooral mooi om te zien waren de opgestoken duimpjes die we ontvingen van de bewoners.

Het resultaat: een werkelijk ‘Warm Hart’

Dit project heeft ongeveer vier maanden in beslag genomen, van het eerste gesprek tot de oplevering. Avoord was enorm blij en trots met het resultaat. Er is een openingsfeest georganiseerd om dit te vieren. Tijdens het evenement zijn er vele complimenten gegeven over de nieuw ontworpen ontmoetingsplek. Dit gaf ons ook een trots gevoel aangezien dit een allesbepalende ruimte is voor iedereen: medewerkers, cliënten, familie en vrienden. 

Werkelijk een ‘Warm Hart’ en een project waar we met trots op terugkijken. We hebben dit succesvolle project kunnen realiseren in samenwerking met Sylvia Huijbregts en Ronald van der Laag van Avoord.

Avoord De Willaert

Laat uw project realiseren met Wout Monseurs!

Heeft u advies nodig voor uw project of wilt u graag uw projectinrichting volledig uit handen geven? Wout Monseurs heeft meerdere experts en projectinrichters die u kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Neem contact op