Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Projectinrichting voor uw kantoor: zo ziet het proces eruit

Benieuwd hoe een projectinrichting traject precies verloopt? Wij bieden graag inzicht in het verloop van het projectinrichting proces. Dankzij jarenlange ervaring weten we bij Wout Monseurs precies hoe we een ruimte sfeervol kunnen aankleden. De productiviteit verhogen dankzij de juiste inrichting en aankleding? Ook dat is geen enkel probleem! Op deze manier kunnen wij ook uw kantoorinrichting volledig onder handen nemen.

1. Kennismakingsgesprek

Het projectinrichting traject begint altijd met een kennismakingsgesprek bij onze klant, op locatie. Zo krijgen we direct een gevoel bij het project. Met wat voor type bedrijf hebben we te maken? Hoe zien de huidige ruimtes eruit? En wat zijn de wensen van de klant?

We bespreken alle eisen en wensen en bezichtigen de ruimtes, welke direct ingemeten worden. Naar aanleiding van de kennismaking kunnen wij uitleg geven over de mogelijkheden en meer vertellen over de verschillende merken die we voeren.

Projectinrichting TES Installatietechniek

Projectinrichting bij TES Installatietechniek

2. Ruimtestudie

Op basis van de eerste input en sturing gaan we aan de slag met een essentieel onderdeel van de projectinrichting: de ruimtestudie. De ruimtestudie wordt door ons uitgewerkt en omvat onder andere kleur- en materiaalmogelijkheden en diverse producten. Zodra de ruimtestudie uitgewerkt is bespreken we deze samen met onze klant in de showroom, zodat direct voorbeelden bekeken kunnen worden.

Bij grotere projecten kan Wout Monseurs de ruimtestudie ook verder uitwerken in 3D, zodat nog eenvoudiger een beeld gevormd kan worden van het eindresultaat.

3. Projectinrichting: offerte

Wanneer de ruimtestudie goedgekeurd is zal Wout Monseurs een offerte opstellen voor de verdere projectinrichting werkzaamheden. Bij grotere projecten zullen wij de offerte persoonlijk doornemen met de klant.

4. Orderbevestiging en levering

Is de offerte akkoord? Dan ontvangt de klant een orderbevestiging ter controle. Hierop staat de verwachte leverweek meteen aangegeven. Bij inhuizing ontvangt onze klant vlak voor levering informatie over de specifieke leverdag.

Op de leverdag wordt alles keurig volgens verwachting geleverd, gemonteerd en geplaatst. Bij grotere trajecten zal een contactpersoon van Wout Monseurs aanwezig zijn op locatie op de leverdag, om alles in goede banen te leiden. Hij/zij vormt tevens het aanspreekpunt op die dag. Zo zorgen wij ervoor dat de projectinrichting van begin tot eind volledig volgens verwachting verloopt!

Projectinrichting Volvo Bluekens

Projectinrichting bij Volvo Bluekens

Uw ruimtes laten inrichten?

Heeft u een uitdagend project voor ons? Kunnen de vergaderruimtes wel een facelift gebruiken, of ontbreekt het volledig aan inspiratie op de werkvloer? Wij gaan graag met u in gesprek om daar verandering in te brengen! Projectinrichting is ons op het lijf geschreven en na ruim 50 jaar aan ervaring hebben we al vele mooie projecten mogen opleveren. Benieuwd naar onze eerdere successen? Bekijk dan direct onze projecten pagina.

Bent u op zoek naar een ervaren projectinrichter? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.