Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Ultiem zitcomfort en een beter milieu met de nieuwe PURE MBRC!

3 min. leestijd

Bedrijven zijn steeds innovatiever om de impact op de omgeving te verminderen. We kiezen voor circulair kantoormeubilair, besparen op energiekosten, verminderen het gebruik van papier en maken gebruik van duurzame materialen.

Zo houden wij ook rekening met duurzaamheid in ons assortiment. Onze meest recente aanwinst is de Interstuhl Pure MBRC PU113. Deze bureaustoel is gestoffeerd met camira rivet, biedt ultiem comfort door hoogwaardige technologie én is ontworpen met oog voor het milieu.

De oorsprong van de Interstuhl MBRC

Interstuhl ontwikkelt al meer dan 60 jaar stoelen voor de ideale werkomgeving. Ze richten zich op hoogwaardige zitoplossingen die goed zijn voor de gezondheid, vitaliteit en onze omgeving.

De PURE IS3 MBRC is ontstaan met het doel om plastic in de oceanen te verminderen. Veel van het geproduceerde afval komt in de oceanen terecht. Dit ontwerp vestigt de aandacht op deze vervuiling. Een prachtig initiatief waarbij Interstuhl ook nog eens €50,- doneert aan MBRC The Ocean per verkochte PURE MBRC. Deze non-profitorganisatie ruimt plastic afval op van stranden, kusten en de oceaan!

Duurzaam MBRC ocean

Duurzaam design

Naast het ondersteunen van het goede doel, staat bij het ontwerp ook duurzaamheid centraal. Voor dit ontwerp is namelijk enkel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen!

De PURE MBRC is gestoffeerd met 100% Post Consumer Recycled Polyester Rive van Camira. Deze stof is ontworpen met een nieuw garen, gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. De uitstraling van luxe wol zonder negatieve impact op het milieu.

Interstuhl MBRC bureaustoel

Ergonomie, comfort en gebruiksgemak

Met de PURE MBRC is er niet ingeleverd op het gebied van comfort en hoogwaardig design. De PURE past zich vanzelf aan de gebruiker, het lichaam en de bewegingen aan. Hiervoor hoeft u dus geen ingewikkelde handelingen meer uit te voeren.

  • Smart-Spring-Technologie;
  • 40% lichter;
  • Zitting gestoffeerd met Camira Rivet;
  • Rugleuning met netbespanning
  • Tot 70% minder onderdelen.

Benieuwd naar de PURE MBRC of heeft u vragen over dit exclusieve design? Neem contact op met een van onze experts.

Duurzame werkomgeving met Wout Monseurs

Wout Monseurs biedt duurzame en kwalitatieve kantoorartikelen voor de ideale werkomgeving en verzorgt complete projecten voor uw kantoor. Onze experts helpen u met deskundig advies.

Wilt u meer weten over ons volledige assortiment of heeft u vragen over uw kantoorinrichting? Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op