Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Waarom elk kantoor een multifunctioneel zit-sta bureau nodig heeft

Zit-sta bureau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Whiteboards verplaatsen, uw zit-sta bureau verzetten en daarbij aansluitingen zoeken? Dit zijn vervelende taken die vaak veel tijd kosten op de werkvloer en daarbij frustraties met zich mee brengen. De oplossing hiervoor bevindt zich op de markt. Multifunctionele bureaus weten uw werkplek om te toveren naar een werkstation waardoor u veel tijd bespaart. Wat multifunctionele bureaus zijn en waarom u er een nodig heeft leest u in deze blog!  

De voordelen van een zit-sta bureau

Kantoorwerk zorgt dat we voortdurend in dezelfde houding zitten. En dit soms tot wel negen uur lang per dag. De gevolgen zien we vaak terug in de vorm van nek-, rug- en armklachten. Wat u daaraan kunt doen? Regelmatig afwisselen tussen zittend en staand werken. Een zit-sta bureau is daarom een perfecte optie. Naast de positieve impact op uw gezondheid zorgen zit-sta bureaus er ook voor dat: 

  • U productiever werkt
  • U meer calorieën verbrandt
  • Ziekteverzuim wordt gereduceerd

Dit samen zorgt voor een hogere werktevredenheid en een aangename werkomgeving. Maar multifunctionele zit-sta bureaus gaan nog een stap verder. Zo heeft u niet slechts een zit-sta bureau, maar beschikt u over een volledig werkstation. 

Multifunctionele bureaus

Kunt u zich dit voorstellen: een ergonomisch bureau zonder snoer met de mogelijkheid om snel te verplaatsen en te gebruiken als whiteboard? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar ondertussen bevindt dit product zich al op de markt onder de naam Wini Winea Flow. Met het nieuwe elegante bedieningssysteem beschikt u over een volledig mobiel werkstation. 

Mobiel zit-sta bureau

De Wini Winea Flow is een mobiel en multifunctioneel zit-sta bureau. De tafel is uitgerust met een lithium-ion batterij. De batterij geeft de laadtoestand weer en geeft een signaal zodra deze moet worden opgeladen. Wilt u de batterij opladen? Dan kunt u de batterij simpelweg verwijderen van het gekantelde tafelblad. 

Fungeert ook als whiteboard

Naast de ergonomische functies voor het zitten- en staan werken fungeert het bureau ook als whiteboard. Met een simpele handbeweging kunt u het tafelblad verticaal kantelen. Zo hoeft u geen whiteboards meer aan te schaffen en bespaart u de nodige ruimte op kantoor. De vrijgekomen ruimte kunt u weer inzetten om werkprestaties te verbeteren met extra groen op het kantoor.

Een zit-sta bureau bij Wout Monseurs

Wilt u ook beschikken over een multifunctioneel zit-sta bureau of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Wout Monseurs is expert op het gebied van kantoorinrichting. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!