Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Europees Servicenetwerk

Europees Netwerk Printerservice

Printeronderhoud in Europa

Wij leveren al ruim 15 jaar printers en multifunctionals aan klanten die actief zijn binnen Europa. Het printeronderhoud en de printerreparaties worden door ons centraal geregeld. Dit betreft transportbedrijven, bergingsbedrijven en riviercruiseschepen. Een mooi voorbeeld hiervan is Crystal River Cruises.
Wij bieden dus het totale pakket: zowel verkoop en verhuur als onderhoud en reparaties op locatie.

Flexibele printerservice scheepvaart

Met name voor riviercruiseschepen, waarvan we er inmiddels circa 50 in beheer hebben, is deze service van grote toegevoegde waarde. Omdat dit “varende locaties” zijn met een wisselend reisschema, is service inregelen voor hen een zeer lastig verhaal.
Wij hebben dit voor hen op Europees niveau opgelost. Aan de hand van de aan ons verstrekte vaarschema’s plannen wij service en onderhoud in bij de eerste geschikte stop. Hierdoor wordt de reparatie zo snel mogelijk opgelost en dit zorgt voor continuïteit in het printen en scannen en levert een hoge mate van efficiency op.

Het grote voordeel voor de klant is dat er niet met diverse partijen afspraken gemaakt moeten worden voor de service en onderhoud aan de printers.
Bij benodigd printeronderhoud of een storing kan dit bij ons gemeld worden en wij regelen dit verder.
Ook worden de servicekosten een stuk lager door de overkoepelende afspraak.

Europees servicenetwerk van Duitsland tot Italië

Hiervoor hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid Europees service netwerk opgebouwd. En beschikken wij inmiddels over servicepartners in: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië, Italië, België en Frankrijk. Momenteel zijn we voor een klant in gesprek met een servicepartij in Portugal.

Dit zijn allemaal gerenommeerde en gekwalificeerde servicepartners in het buitenland die in opdracht van ons reparaties en onderhoud uitvoeren.
Ook wordt vervanging, indien nodig, van de printers en multifunctionals door ons volledig geregeld.
Hiervoor is uiteraard wederzijds vertrouwen heel erg belangrijk. Als er een storing is, nemen wij met onze buitenlandse partner contact op voor een reparatieverzoek. Wij bepalen wat de snelste en beste oplossing is voor de klant. Doordat wij ook zelf beschikken over een servicedienst, hebben wij de flexibiliteit om, als dit beter en sneller is, zelf service te verlenen in het buitenland.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!