Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Desk Booking - Reserveer een werkplek

De oplossing voor het hybride werken met flexwerkplekken: het desk booking systeem.
Reserveer online, via de app of met je tag een bureau.

Reserveer een werkplek met het Desk Booking systeem

Het hybride werken heeft ervoor gezorgd dat veel vaste werkplekken zijn vervangen door flexwerkplekken. Dit betekent alleen ook dat er wel eens chaotische taferelen ontstaan als er onderling niet goed wordt afgestemd wanneer men naar kantoor komt en er vervolgens te weinig bureaus beschikbaar zijn. Hiervoor is een simpele en gebruiksvriendelijke oplossing: een desk booking systeem. Met dit handige systeem kun je (dagen) van tevoren een flexwerkplek reserveren of gelijk op de bedrijfslocatie zelf. Collega’s kunnen dan gelijk zien of er nog werkplekken beschikbaar zijn.

Waar bent u naar op zoek?

  Stap 1: Selecteer je producten

  Desk Booking Systeem

  De oplossing voor het hybride werken met flexwerkplekken: het desk booking reserveringssysteem. Werkplekken kunnen online, via de app of op locatie met de tag worden gereserveerd.

  Desk Booking Systeem

  Room Booking Systeem

  Bij het ontvangen van gasten wil je voorkomen dat je op zoek moet naar een beschikbare ruimte. Met een Room Management oplossing check je de beschikbaarheid van een vergaderruimte in één oogopslag en reserveer je deze direct. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en ergernis en begin je direct met vergaderen.

  Room Booking Systeem

  Bedieningspaneel

  Met een bedieningspaneel kun je de functionaliteiten van de ruimte vanuit één plek regelen. Voor een vergaderruimte is een aan/uit knop, volumeregelaar en inputbronselectie vaak al voldoende. Dit is mogelijk met een eenvoudig bedieningspaneel of via een aanvulling op een Room Management oplossing.

  Bedieningspaneel

  Stap 2: Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3: Persoonlijke gegevens  Online een werkplek reserveren met je mobiel of computer

  Wil je verzekerd zijn van een flexwerkplek wanneer je naar kantoor gaat? Reserveer dan een bureau met de app op je mobiel of met de software op je computer en voorkom teleurstelling.
  Je ziet meteen welke werkplekken beschikbaar zijn, welke bezet/gereserveerd zijn en zelfs welke bureaus moeten worden schoongemaakt.

  Reserveer een bureau met de tag

  Je kunt op locatie een bureau reserveren met je persoonlijke “tag”. Deze tag kun je voor het gemak aan je sleutelbos hangen, zodat je hem altijd bij de hand hebt. En hier worden bovendien ook persoonlijke gegevens in opgeslagen, bijvoorbeeld jouw voorkeurshoogte van een elektrisch zit-sta bureau. Zodra je inlogt met je tag, wordt het bureau automatisch naar de juiste hoogte versteld.

  Nieuw in onze showroom!

  Ben je benieuwd naar dit Desk Booking systeem, maar wil je eerst zien hoe deze werkt? Kom dan gerust langs in onze showroom voor een demonstratie. Onze specialisten Mick Monseurs en Matt Jongeneelen laten je graag de mogelijkheden zien en geven u ook advies op maat voor uw kantoor.

  Bekijk ook ons Room Booking Systeem in de showroom voor het reserveren van een complete werk/vergaderruimte.

  Onze Desk Booking Specialisten

  Mick Monseurs

  Commercieel Medewerker

  mick@monseurs.com

  Matt Jongeneelen

  Verkoopadviseur

  matt@monseurs.com