Vergaderruimtes reserveren

Vergaderruimtes reserveren Room Management

Efficiënt vergaderen met Room Management

Maak optimaal gebruik van uw vergaderruimtes met behulp van digitaal reserveren. Hierdoor heeft u op elk moment een actueel overzicht van de beschikbaarheid van uw verschillende vergaderzalen. En hoeft u bijvoorbeeld bij een ongeplande meeting dus niet meer van deur tot deur te gaan om een vrije ruimte te vinden. Of heeft u specifieke apparatuur nodig die alleen in een bepaalde zaal aanwezig is? Dan kunt u deze van tevoren reserveren en/of zien wanneer deze ruimte al bezet is.

De voordelen van een vergaderruimte reserveringssysteem

Een Room Management systeem gebruiken heeft meerdere voordelen:

 • Efficiënt gebruik van vergaderzalen
 • Actueel overzicht van de beschikbaarheid van uw vergaderruimtes (van vrije tot gereserveerde of bezette zalen).
 • Zowel online als via het display reserveren.

Audiovisuele apparatuur leasen vergaderruimtes

Het is ook mogelijk om diverse audiovisuele apparatuur voor uw meetings te leasen: van displays en soundbars tot Room Management displays.
Samen met onze partner Epatra leveren wij oplossingen op maat. Voor zowel kleine als grote vergaderruimtes hebben wij beschikbare pakketten.

(Flex-) Werkplekken reserveren

Maakt u veel gebruik van flexwerkplekken? Dan kunt u ook kiezen voor een digitaal reserveringssysteem. Via deze interactieve kaart kunt u inzien welke werkplekken beschikbaar of gereserveerd zijn en indien gewenst zelf een werkplek reserveren. Of u kunt zien achter welk bureau een collega zit waarnaar u op zoek bent.

Stel uw Vergaderruimte op maat samen

Selecteer hieronder zelf uw gewenste pakket voor uw vergaderruimte(s) en ontvang een offerte op maat!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk ook deze audiovisuele diensten van Wout Monseurs: Videoconferencing – Huddle Rooms – Narrowcasting

Room Booking Systeem

Audioapparatuur

Display

Videoconferencing

Draadloos presenteren

Bedieningspaneel

Connectiviteit

  Stap 1: Selecteer je producten

  Audioapparatuur

  Een goede geluidsondersteuning draagt bij aan de kracht van het verhaal. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare presentatie. Voor een vergaderruimte adviseren we wandspeakers. Door de hogere positie wordt het geluid goed over de ruimte verspreidt en is het in de gehele ruimte goed te beluisteren.

  Audioapparatuur

  Bedieningspaneel

  Met een bedieningspaneel kun je de functionaliteiten van de ruimte vanuit één plek regelen. Voor een vergaderruimte is een aan/uit knop, volumeregelaar en inputbronselectie vaak al voldoende. Dit is mogelijk met een eenvoudig bedieningspaneel of via een aanvulling op een Room Management oplossing.

  Bedieningspaneel

  Connectiviteit

  Als alternatief of aanvulling op draadloos presenteren, kun je ook verbinding maken met het display door middel van een inprikpunt. Een klein paneeltje met aansluitingen (HDMI, VGA en stroom), zodat eventuele bekabeling alsnog mogelijk is. Hierdoor zijn er geen lange kabels nodig, is het minder storingsgevoelig en altijd netjes weggewerkt.

  Connectiviteit

  Draadloos presenteren

  Met draadloos presenteren maak je het nog makkelijker om informatie te delen. Projecteer met één klik het beeld van je laptop, tablet of elk ander apparaat op het scherm zonder kabels en software. Toon tot vier apparaten tegelijk op één display en dankzij de “Bring Your Own Device” optie kun je alle vergaderstukken op ieder gewenst apparaat openen.

  Draadloos presenteren

  Display

  Het display in de vergaderruimte wordt voornamelijk ingezet voor presentaties aan collega’s en/of gasten. Een (ultra) stretch display zorgt ervoor dat de presentatie in de gehele ruimte helder en goed zichtbaar is. Tegelijk creëer je ook voldoende oppervlakte om informatie vanuit meerdere bronnen gezamenlijk weer te geven.

  Display

  Room Booking Systeem

  Bij het ontvangen van gasten wil je voorkomen dat je op zoek moet naar een beschikbare ruimte. Met een Room Management oplossing check je de beschikbaarheid van een vergaderruimte in één oogopslag en reserveer je deze direct. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en ergernis en begin je direct met vergaderen.

  Room Booking Systeem

  Videoconferencing

  Video is de meest efficiënte manier om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Om goed samen te werken hoeft namelijk niet iedereen fysiek in de ruimte aanwezig te zijn. Met de juiste plaatsing komt iedereen in de ruimte duidelijk in beeld. Zo zijn mensen altijd binnen bereik.

  Videoconferencing

  Stap 2: Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3: Persoonlijke gegevens