Zakelijk Printen bij Wout Monseurs – Case: Scylla

Wout Monseurs Zakelijk Printen Scylla

Wout Monseurs gaat ver om ervoor te zorgen dat onze zakelijke klanten op hun printers kunnen blijven vertrouwen; heel ver zelfs. In dit geval in letterlijke zin: Iedere winterperiode reizen Martijn en Rick van onze technische dienst naar Linz in Oostenrijk en diverse steden in Frankrijk, om het winteronderhoud aan het printerpark van Scylla’s cruiseschepen uit te voeren. Eventuele noodzakelijke vervangingen worden dan ook direct gerealiseerd.

Zo kan Scylla weer vooruit en zijn de printvoorzieningen aan boord van alle schepen weer volledig gereed voor het nieuwe cruiseseizoen.

 

 

 

 

 

 

 

Scylla & Wout Monseurs: een rijke historie

Wout Monseurs en Scylla tillen het begrip ‘langdurige samenwerking’ naar een nieuw niveau: al sinds het eerste passagiersschip van Scylla in 1973 te water ging, hebben wij hun printers mogen leveren. Vanaf dat moment verzorgt Wout Monseurs de levering van printers en multifunctionals aan elk nieuw schip dat in de vaart opgenomen wordt en nemen wij tevens het algehele beheer van dit printerpark onder onze hoede.

Scylla is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van cruisereizen.
Met maar liefst 33 cruiseschepen varen ze tegenwoordig tienduizenden passagiers rond Europa.

Europees netwerk printerservice voor onderhoud en reparaties

Deze doorgroei vereiste uiteraard ook een uitbreiding van het servicenetwerk voor de printers. Met ons Europees servicenetwerk kunnen wij te allen tijden ondersteuning bieden aan Scylla en worden eventuele storingen aan boord vlot opgelost. Hiervoor beschikt Wout Monseurs over servicepartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië, Italië, België en Frankrijk.

Dankzij deze internationale printerservice wordt periodiek onderhoud altijd op tijd uitgevoerd, wat de kans op storingen en problemen minimaliseert. En gaat het toch een keer mis? Dan staat de technische dienst klaar om storingen snel op te lossen voor Scylla.

Managed print Services

Wout Monseurs biedt Managed Print Services; een ultiem totaalpakket waarmee u geen omkijken meer heeft naar het printbeheer binnen uw onderneming. Hierbij monitoren we uw printerpark op afstand aan de hand van software, waarbij de tellerstanden doorgegeven worden om de facturatie te regelen. Tevens ontvangen wij meldingen wanneer uw toners bijna leeg zijn en leveren wij deze vervolgens automatisch aan. Onze technische dienst zorgt hiernaast voor periodiek en preventief onderhoud aan uw printers en verzekert u van de continuïteit van uw scan- en printbehoeften. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is drukken op de print-knop!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw printerpark? Neem gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen over het zakelijk printen via Wout Monseurs!