Persoonlijke service: eigen technische dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst.
Onze engineers zijn gediplomeerd en gecertificeerd door HP en Canon en beschikken daardoor over de hoogste servicekwaliteiten die mogelijk zijn. Jaarlijks worden ze hiervoor bijgeschoold, zodat hun technische kennis altijd up-to-date is. Wij hebben voor beide merken dan ook de Gold status.

Canon Partner HP Partner

Regelmatig komen er nieuwe modellen op de markt die weer beschikken over vernieuwde en verbeterde technieken en eigenschappen.
De multifunctionele machine krijgt ook steeds meer een centrale rol in het scan- en digitaliseringsproces binnen een bedrijf. Het is dus belangrijk om te weten wat een bepaald model kan toevoegen aan dit proces zodat wij dit ook op de juiste manier kunnen implementeren.

Printerstoring of -reparatie

Wij vinden het belangrijk dat wij van alle apparatuur die wij in ons productfolio hebben over de juiste kennis beschikken.
Doordat wij een eigen servicedienst hebben, krijgt u altijd dezelfde engineers over de vloer en bent u niet afhankelijk van een onpersoonlijke landelijke servicedienst. Bij deze servicedienst moet u vaak een ticket aanmaken en wachten tot ze dan contact opnemen. Bij storingen of benodigde reparaties kunt u ons direct bellen of mailen en afhankelijk van de klacht staat er binnen 8 uur een monteur op de stoep.

Spoed printerreparaties

Vanwege onze korte servicelijnen zijn wij uiterst flexibel en kunnen dus bij calamiteiten snel handelen.
Bij excessen kunnen wij u ook altijd van dienst zijn met een bruikleen machine. Hierdoor bent u verzekerd van continuïteit binnen uw bedrijf.

Door deze persoonlijke aanpak zijn onze service engineers op de hoogte van de werkwijze die u als klant hanteert in het proces van documentverwerking.
Als er een model machine wordt geïntroduceerd die van toegevoegde waarde kan zijn voor u, zullen ze dit ook proactief bespreken.
Hierdoor wordt u door ons op de hoogte gehouden van de nieuwe mogelijkheden die op het gebied van printers en multifunctionele apparatuur te verkrijgen zijn.

Managed Print Services : complete ontzorging

Met onze dienst Managed Print Services verzorgen wij uw gehele printerbeheer, zodat u helemaal hier geen omkijken meer naar heeft. Van printeronderhoud tot tonerleveringen: wij regelen het voor u.

Europees Servicenetwerk

Dankzij ons Europees servicenetwerk kunnen wij ook printeronderhoud- en printerreparaties verrichten in diverse Europese landen.

Printers leasen of kopen

U heeft bij ons tevens de keuze: wilt u uw zakelijke printer leasen of kopen? 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag ons gerust om advies!