Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Design kantoormeubelen: deze 3 design merken mag u zeker niet missen

Bent u op zoek naar design kantoormeubelen? Meubelstukken gemaakt door een designmerk geven uw kantoor een onderscheidende en exclusieve uitstraling. In deze blog bespreken wij 3 design meubelmerken die u zeker niet mag missen.

1. Voortman: functioneel en modern

Een Voortman kantoor bureau is stijlvol, minimalistisch en functioneel. Het gebruik van strakke lijnen en het tijdloze design zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij een exclusieve kantoorinrichting.

Voortman’s Hi Tee zitsta bureau laat duidelijk de visie van het merk zien omtrent functionaliteit en ergonomie. Het blad is elektrisch te verstellen van 65 tot 130 centimeter. Daarnaast beschikt het bureau over praktische kabelmanagement toepassingen. Hierdoor behoudt u de strakke uitstraling die vaak gewenst is voor design kantoormeubelen. Wilt u meer lezen over ergonomische meubelen? Bekijk dan onze blog: de ergonomische werkplek.

Design kantoormeubelen Voortman Hi Tee zitsta

2. DeBerenn design kantoormeubilair

DeBerenn heeft een divers aanbod van prachtige elegante design kantoormeubelen. Het meubilair van DeBerenn is niet alleen op het gebied van uiterlijk onderscheidend. Ook het zitcomfort en de ergonomie zijn actief verwerkt in het design.

De DeBerenn Jay is een voorbeeld van de kracht van het merk. Deze stoel is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Zo kan de kantoorstoel in verschillende formaten rugsteun worden geleverd. Van een lage rug tot een hoge rug in combinatie met een extra hoofdsteun. Deze modulariteit maakt de stoel flexibel en ideaal om te gebruiken gedurende vergaderingen.

Bent u op zoek naar meer vergadermeubilair? Lees dan onze blog: vergadermeubilair: vergaderen in stijl! Daarnaast biedt DeBerenn veel mogelijkheden op het gebied van een moderne lounge inrichting. Hierdoor kunt u uw lounge ook volledig aanvullen met design kantoormeubelen.

Design kantoormeubelen DeBerenn

3. Van Esch: de perfecte kantoor entree

Van Esch streeft naar het samenstellen van de perfecte kantoor entree. De design kantoormeubelen geven de ingang van uw kantoor een exclusieve en moderne uitstraling. Bovendien is het doel van het merk om kantoorproducten te ontwerpen die direct zorgen voor een thuisgevoel. Hierdoor worden uw gasten op een aangename manier ontvangen.

De Van Esch Tertio serie bestaat uit een luxe garderoberek die een subtiele en transparante uitstraling heeft. Hierdoor zijn de garderoberekken ideaal te verwerken in vele stijlen kantoor entrees. Daarnaast is de Van Esch vitrinekast een echte aanrader wanneer u bepaalde objecten in de spotlight wilt zetten. Met een vitrinekast kunt speciale items die belangrijk zijn voor uw bedrijf op een bijzondere manier weergeven. Om extra sfeer te creëren heeft u de mogelijk om spots te implementeren.

design kantoormeubelen Van Esch

Kantoorinrichting op basis van design kantoormeubelen?

Bent u op zoek naar ondersteuning om uw kantoor op basis van design kantoormeubelen in te gaan richten? Wout Monseurs ondersteunt u graag met het realiseren van uw ideeën. Door middel van projectinrichting begeleiden wij u door het gehele traject.