Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Lounge inrichting: 3 moderne lounge ideeën voor op kantoor

Bent u op zoek naar lounge inrichting inspiratie voor op kantoor? Een lounge kunt u op verschillende manieren gebruiken. Van een ontmoetingsruimte tot aan een wachtruimte en ontspanningsplek. De keuze hangt af van het soort bedrijf en uw eigen voorkeuren. Er zijn veel mogelijkheden om uw lounge modern in te richten. In deze blog geven wij u 3 moderne lounge ideeën voor op uw kantoor.

1. Moderne lounge café bank

Een populair keuze voor op kantoor is op dit moment een moderne lounge café bank. Deze bank heeft kenmerkende strakke lijnen, felle kleuren en uitstekend zitcomfort. In combinatie met een tafel is de lounge bank ideaal als flexwerk- of ontspanningsplek.

Een moderne lounge bank is eenvoudig uit te breiden met zijpanelen, elektronica en armsteunen. Hierdoor kunt u de lounge bank naadloos laten aansluiten bij uw totale lounge inrichting.

Bent u op zoek naar inspiratie voor de rest van uw kantoorinrichting? Lees dan onze blog: kantoorinrichting: 4x inspiratie voor een modern kantoor.

lounge inrichting loungebank

2. Simplistische lounge inrichting met DeBerenn

Met het loungemeubilair van DeBerenn Moda kunt u eenvoudig een open en speelse lounge omgeving creëren. Het design meubilair kenmerkt zich door kleurrijke poefen met kubieke en circulaire vormen.

De poefen kunt u slim combineren met meerdere loungebanken. In het midden van de lounge plaatst u de Moda poofen en aan de zijkanten van de ruimte kiest u voor meer afgesloten loungebanken. Hierdoor creëert u open en gesloten ruimtes, waardoor de functionaliteit van uw lounge breder wordt.

Bent u geïnteresseerd in meer Deberenn Moda lounge inrichting meubilair? Bekijk dan de volgende producten:

Lounge inrichting DeBerenn

3. Moderne lounge aankleding

Bij een moderne lounge inrichting hoort ook de aankleding. Hierbij kunt u denken aan de vloer, de verlichting, het plafond, schilderijen en kantoorplanten. De keuze en mogelijkheden zijn oneindig. In de afbeelding hieronder vindt u een voorbeeld van een moderne aankleding van uw lounge.

Bent u ook van plan om uw bedrijfskantine te gaan inrichten? Lees dan onze blog: de perfecte bedrijfskantine inrichten met deze 6 tips.

lounge inrichting voor op kantoor

Van lounge inrichting inspiratie naar een realiteit?

Na het verwerken van alle ideeën, heeft u wellicht al een goed beeld van hoe uw lounge ingericht moet gaan worden. Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het inrichten van uw lounge. Wout Monseurs ondersteunt u graag met uw projectinrichting. Tijdens dit traject helpen wij u graag met het realiseren van uw droom kantoor lounge en eventueel andere onderdelen van uw kantoor.