Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Gispen kantoormeubelen: 3 producten die niet mogen ontbreken op uw kantoor!

Gispen kantoormeubelen is een merk binnen het assortiment van Wout Monseurs. Het gevoel voor design, de functionaliteit en het zitcomfort zijn onderdelen die uitermate geschikt zijn voor in een werkomgeving. Bovendien heeft Gispen oog voor duurzaamheid en bevatten de meubelen geen overbodige onderdelen. In dit artikel bespreken wij onze top 3 Gispen producten die zeker niet mogen ontbreken binnen uw kantoorinrichting!

1. Gispen bureaustoel: de Zinn bureaustoel

De Gispen Zinn Smart bureaustoel voldoet aan de Europese norm NEN-EN 1335 en BIFMA voor bureaustoelen. Dit betekent dat de Zinn bureaustoel ontwikkeld is op basis van wat het beste is voor de gebruiker. Hierbij kunt u denken aan de ergonomie van de bureaustoel en het comfort. De Gispen Zinn Smart is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De Zinn bureaustoel komt het beste tot zijn recht in een modern kantoor.

De Gispen bureaustoel is verkrijgbaar met een aluminium of kunststof voetenkruis. De comfortabele flexibele rug met netbespanning en verstelbare lendensteun zorgen voor het optimale comfort tijdens het werken. Daarnaast wordt de Gispen Zinn geleverd met multifunctionele wielen geschikt voor harde en zachte vloeren.

Gispen Zinn Smart bureaustoel

2. Gispen bureau

Gispen heeft ook meerdere functionele en stijlvolle bureaus ontwikkeld. De Gispen TM zitsta is een goed voorbeeld van een ergonomisch bureau. Op basis van onderzoek van Prof. dr. Peter Vink is geconcludeerd dat staand vergaderen de vergadertijd met ruim 30% korter maakt.

De filosofie achter het zitsta bureau is om eenvoud te creëren in het wisselen van hoogte. De werkhoogte is snel en gemakkelijk aan te passen naar uw eigen voorkeuren. Het duurt slechts 16 seconden om van 64cm naar 130cm te gaan. Gispen creëert hierdoor een vloeiende overgang van zittend naar staand werken en vice versa.

Mocht u geïnteresseerd zijn in andere Gispen bureaus, bekijk dan ook eens de Gispen bureau TM Duo: een ruimtebesparende duo werkplek.

Gispen TM Zitsta

3. Gispen bureaulamp

Gispen heeft diverse lampen in het assortiment. Verlichting is namelijk een belangrijk onderdeel op kantoor. Het bepaalt enerzijds de sfeer en anderzijds de productiviteit van uw medewerkers op kantoor. Gispen heeft meerdere bureaulampen, vloerlampen, hanglampen en slingerlampen beschikbaar. Ook de Gispen lampen hebben een unieke stijl, zoals u van het merk mag verwachten.

Gispen Slingerlamp

Bent u op zoek naar een Gispen webshop?

Bent u overtuigd van de kwaliteit van Gispen? In onze Gispen webshop kunt u de kantoormeubelen van dit merk direct bestellen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van kantoorinrichting? Wout Monseurs ondersteunt u graag met realiseren van uw wensen. Op basis van projectinrichting begeleiden wij u graag door het volledige traject.