Videoconferencing

Videoconferencing Vergaderen op afstand

Professioneel vergaderen op afstand

Vanwege de huidige omstandigheden wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van videoconferencing. Bij het beeldbellen wordt vaak gebruik gemaakt van de middelen die al beschikbaar waren en bekende (online) aanbieders zoals Zoom of Teams.
Nu blijkt dat thuiswerken waarschijnlijk niet alleen een noodoplossing maar een blijvende trend is, zal de kwaliteit van teleconferencing van belang zijn om irritaties zoals een slechte verbinding of verstaanbaarheid te voorkomen.

Hoge beeldkwaliteit voor uw videoconferenties

Een goede beeldkwaliteit is uiteraard een vereiste voor professionele videoconferenties. Er zijn diverse opties: van een projector tot de standaard displays. Hierbij behoren nog bijkomende factoren zoals de gewenste beeldgrootte, mate van interactiviteit en de bevestiging (aan de muur, plafond of los/mobiel). 

Verstaanbaarheid bij teleconferencing: een helder geluid

Naast de beeldkwaliteit is ook het geluid uiteraard een belangrijke factor tijdens het videobellen. Hiervoor zijn vele oplossingen beschikbaar, zoals een centrale microfoon/geluidsbox.

Wij bieden diverse pakketten videoconferencing apparatuur aan: van basis tot uitgebreid. Hierdoor is er voor iedere beschikbare ruimte een geschikte oplossing te vinden. 

Bekijk ook onze andere audiovisuele oplossingen: Room ManagementHuddle RoomsNarrowcasting