Videoconferencing

Videoconferencing

Professioneel vergaderen op afstand

Vanwege de huidige omstandigheden wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van videoconferencing. Bij het beeldbellen wordt vaak gebruik gemaakt van de middelen die al beschikbaar waren en bekende (online) aanbieders zoals Zoom of Teams.
Nu blijkt dat thuiswerken waarschijnlijk niet alleen een noodoplossing maar een blijvende trend is, zal de kwaliteit van teleconferencing van belang zijn om irritaties zoals een slechte verbinding of verstaanbaarheid te voorkomen.

Hoge beeldkwaliteit voor uw videoconferenties

Een goede beeldkwaliteit is uiteraard een vereiste voor professionele videoconferenties. Er zijn diverse opties: van een projector tot de standaard displays. Hierbij behoren nog bijkomende factoren zoals de gewenste beeldgrootte, mate van interactiviteit en de bevestiging (aan de muur, plafond of los/mobiel). 

Verstaanbaarheid bij teleconferencing: een helder geluid

Naast de beeldkwaliteit is ook het geluid uiteraard een belangrijke factor tijdens het videobellen. Hiervoor zijn vele oplossingen beschikbaar, zoals een centrale microfoon/geluidsbox.

Wij bieden diverse pakketten videoconferencing apparatuur aan: van basis tot uitgebreid. Hierdoor is er voor iedere beschikbare ruimte een geschikte oplossing te vinden. 

Stel uw videoconferencing pakket samen

Selecteer hieronder zelf uw gewenste pakket en ontvang een offerte op maat!
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van videoconferencing binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk ook onze andere audiovisuele oplossingen: Room ManagementHuddle RoomsNarrowcasting

Videoconferencing

Audioapparatuur

Display

Room Booking

Draadloos presenteren

  Stap 1: Selecteer je producten

  Audioapparatuur

  Een goede geluidsondersteuning draagt bij aan de kracht van het verhaal. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare presentatie. Voor een vergaderruimte adviseren we wandspeakers. Door de hogere positie wordt het geluid goed over de ruimte verspreidt en is het in de gehele ruimte goed te beluisteren.

  Audioapparatuur

  Draadloos presenteren

  Met draadloos presenteren maak je het nog makkelijker om informatie te delen. Projecteer met één klik het beeld van je laptop, tablet of elk ander apparaat op het scherm zonder kabels en software. Toon tot vier apparaten tegelijk op één display en dankzij de “Bring Your Own Device” optie kun je alle vergaderstukken op ieder gewenst apparaat openen.

  Draadloos presenteren

  Display

  Het display in de vergaderruimte wordt voornamelijk ingezet voor presentaties aan collega’s en/of gasten. Een (ultra) stretch display zorgt ervoor dat de presentatie in de gehele ruimte helder en goed zichtbaar is. Tegelijk creëer je ook voldoende oppervlakte om informatie vanuit meerdere bronnen gezamenlijk weer te geven.

  Display

  Room Booking Systeem

  Bij het ontvangen van gasten wil je voorkomen dat je op zoek moet naar een beschikbare ruimte. Met een Room Management oplossing check je de beschikbaarheid van een vergaderruimte in één oogopslag en reserveer je deze direct. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en ergernis en begin je direct met vergaderen.

  Room Booking Systeem

  Videoconferencing

  Video is de meest efficiënte manier om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Om goed samen te werken hoeft namelijk niet iedereen fysiek in de ruimte aanwezig te zijn. Met de juiste plaatsing komt iedereen in de ruimte duidelijk in beeld. Zo zijn mensen altijd binnen bereik.

  Videoconferencing

  Stap 2: Eigenschappen van de ruimte

  Stap 3: Persoonlijke gegevens