Multifunctionals: USB of draadloos?

U herkent het wel, de frustratie die gepaard gaat met even iets uitprinten. Foutmeldingen, bestanden mailen om het op je computer te krijgen, kabels die de kort zijn… Dat is echter allemaal het verleden met Het Nieuwe Printen! Lees hieronder meer over het gemak van Het Nieuwe Printen.

Het Nieuwe Printen

Printen kan frustrerend zijn. De printer is waarschijnlijk aangesloten op uw computer, maar er wordt steeds meer gedaan op de smartphone of tablet. Dit vraagt natuurlijk om verandering: als u een pdf bestand hebt geopend op uw tablet, wilt u dit gewoon uit kunnen printen zonder uw computer hier bij te betrekken. Elk apparaat dat een bestand kan openen, moet dit kunnen printen.

Steeds meer organisaties raken bekend met dit principe: Het Nieuwe Printen, een nieuwe manier van documentbeheer dat goed aansluit bij Het Nieuwe Werken. Hierdoor is het mogelijk om vanaf elk device en elke plek bij iedere printer te kunnen printen. Deze nieuwe manier van printen is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en het kostenbesparend. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie over Het Nieuwe Printen.

Canon imageRUNNER Advance 4500 III Series