Multifunctionals: USB of draadloos?

U herkent het wel, de frustratie die gepaard gaat met even iets uitprinten. Foutmeldingen, bestanden mailen om het op je computer te krijgen, kabels die de kort zijn… Dat is echter allemaal het verleden met Het Nieuwe Printen! Lees hieronder meer over het gemak van Het Nieuwe Printen.

Het Nieuwe Printen

Printen kan frustrerend zijn. De printer is waarschijnlijk aangesloten op uw computer, maar er wordt steeds meer gedaan op de smartphone of tablet. Dit vraagt natuurlijk om verandering: als u een pdf bestand hebt geopend op uw tablet, wilt u dit gewoon uit kunnen printen zonder uw computer hier bij te betrekken. Elk apparaat dat een bestand kan openen, moet dit kunnen printen.

Steeds meer organisaties raken bekend met dit principe: Het Nieuwe Printen, een nieuwe manier van documentbeheer dat goed aansluit bij Het Nieuwe Werken. Hierdoor is het mogelijk om vanaf elk device en elke plek bij iedere printer te kunnen printen. Deze nieuwe manier van printen is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en het kostenbesparend.

De voordelen van het nieuwe printen

Het gebruik van het nieuwe printen op de werkvloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo is elk apparaat met elkaar verbonden, verbetert u uw workflow, verlaagt u de kosten en is er hogere beveiliging op de werkvloer. Wout Monseurs helpt u met het vraagstuk omtrent het implementeren van het nieuwe printen.

Printers en diensten

Canon printsystemen

Wout Monseurs is geaccrediteerd Canon Partner. Ons aanbod bestaat uit zakelijke printers met gunstige prijzen. Ook voor hulp bij onderhoud beschikken wij over de juiste expertise.

Lees meer

HP Printsystemen

Op zoek naar professionele printersystemen van HP? Bij Wout Monseurs bieden we diverse modellen en series aan van HP. Bekijk ons aanbod.

Lees meer

Service

Onze engineers zijn gecertificeerd en gediplomeerd door Canon en HP. We beschikken over de hoogste servicekwaliteiten die mogelijk zijn. Met jaarlijkse bijscholing en cursussen zijn onze engineers altijd up-to-date.

Lees meer

Projecten

NAC Breda

Lees meer

BAS logistics

Lees meer

Citymarketing Breda

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen met uw werkplek?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen