Nieuwsblog

In gesprek met… Ymkje!

Hoe ben je bij Wout Monseurs terecht gekomen? Ik wist natuurlijk al dat ik op zoek was naar een baan als interieuradviseur met een leuke en..

De 4 beste tips voor een Scandinavische kantoorinrichting!

1. Zorg voor een lichte ruimte en interieur Gedurende de wintermaanden is het erg donker in de Scandinavische landen. Om die reden wordt er veel..

In gesprek met… Vera!

Je bent bij Wout Monseurs werkzaam als verkoopster binnendienst, kun je kort toelichten hoe je werk eruit ziet?  Dat kan ik zeker! Vrijwel iedere..

Meer kleur met de nieuwste printers van HP!

Unieke applicatie voor een efficiënt werkproces De nieuwe HP Laserjet Managed Multifunction Printer (MFP) maakt uw werk nog makkelijker. De printers..

In gesprek met… Martin!

Iedere maand geven we in ‘In gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Dit keer gaan we in gesprek met Martin,..

Zakelijk printen: top 3 beste single function printers

Een zakelijke printer nodig zonder luxe en ingewikkelde functies? Dat kan. Printers hebben allerlei functies tegenwoordig. U kunt ermee scannen,..

Zakelijk printen: 4 tips voor meer duurzaamheid

1. Installeer zuinige printers Er zijn verschillende mogelijkheden om duurzamer te printen. Het eerste waar u naar moet kijken is de printer en het..

In gesprek met… Rick!

Iedere maand geven we in ‘In gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Dit keer gaan we in gesprek met Rick, onze..

Kantoorinrichting: 4 tips voor goede akoestiek

Een open kantoorinrichting, veel vergaderende collega’s, galmend geluid, overlast van buiten en niet geïsoleerde ruimtes. Deze factoren zijn..

5 benodigdheden voor een ergonomische werkplek!  

We zitten gemiddeld acht uur per dag op kantoor, 180 dagen per jaar. Dat zijn enorm veel uren… En deze uren kunnen veel klachten met zich mee..

Zo werd de kantine van Alfa Laval omgetoverd tot een ware ontmoetingsplek

Een gezellig bedrijfsrestaurant voor uw onderneming? Dat kan! En deze case is een prachtig voorbeeld. Voor bedrijven is het belangrijk dat..

Waarom elk kantoor een multifunctioneel zit-sta bureau nodig heeft

                  Whiteboards verplaatsen, uw zit-sta bureau verzetten en daarbij aansluitingen zoeken?..