Nieuwsblog

Zakelijk printen: top 3 beste single function printers

Een zakelijke printer nodig zonder luxe en ingewikkelde functies? Dat kan. Printers hebben allerlei functies tegenwoordig. U kunt ermee scannen,..

Zakelijk printen: 4 tips voor meer duurzaamheid

Er wordt nog altijd te vaak en te veel geprint. Voor veel bedrijven wordt duurzaamheid echter een steeds belangrijker aspect. Dit resulteert in..

In gesprek met… Rick!

Iedere maand geven we in ‘In gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Dit keer gaan we in gesprek met Rick, onze..

Kantoorinrichting: 4 tips voor goede akoestiek

Een open kantoorinrichting, veel vergaderende collega’s, galmend geluid, overlast van buiten en niet geïsoleerde ruimtes. Deze factoren zijn..

5 benodigdheden voor een ergonomische werkplek!  

We zitten gemiddeld acht uur per dag op kantoor, 180 dagen per jaar. Dat zijn enorm veel uren… En deze uren kunnen veel klachten met zich mee..

Zo werd de kantine van Alfa Laval omgetoverd tot een ware ontmoetingsplek

Een gezellig bedrijfsrestaurant voor uw onderneming? Dat kan! En deze case is een prachtig voorbeeld. Voor bedrijven is het belangrijk dat..

Waarom elk kantoor een multifunctioneel zit-sta bureau nodig heeft

                  Whiteboards verplaatsen, uw zit-sta bureau verzetten en daarbij aansluitingen zoeken?..

In gesprek met… Faye!

Iedere maand geven we in ‘In gesprek met…’ het woord aan een van de collega’s van Wout Monseurs. Om dit nieuwe segment af te trappen gaan we..

De voordelen van een groen kantoor

  Groen op het kantoor krijgt momenteel een nieuwe betekenis. Voorheen werd een kantoor al ‘groen’ genoemd wanneer er een plant in de hoek..

5 redenen om juist nu uw kantoor aan te pakken (Van overhead naar menselijk kapitaal)

De afgelopen jaren vormden voor veel ondernemingen een onzekere periode. De coronacrisis heeft een aanzienlijke impact gehad op de bedrijvigheid en..

Case De Viersprong: veilig en vertrouwd printen

Binnen de GGZ is vertrouwelijkheid en veiligheid belangrijk. De GGZ-instelling De Viersprong kwam met de vraag of wij hun manier van printen..

De kantoortuin maakt plaats voor activity based werken

De afgelopen tijd heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden op het gebied van werken op kantoor. De nadelen van de kantoortuin worden steeds..