Nieuwsblog

De voordelen van een groen kantoor

  Groen op het kantoor krijgt momenteel een nieuwe betekenis. Voorheen werd een kantoor al ‘groen’ genoemd wanneer er een plant in de hoek..

5 redenen om juist nu uw kantoor aan te pakken (Van overhead naar menselijk kapitaal)

De afgelopen jaren vormden voor veel ondernemingen een onzekere periode. De coronacrisis heeft een aanzienlijke impact gehad op de bedrijvigheid en..

Case De Viersprong: veilig en vertrouwd printen

Binnen de GGZ is vertrouwelijkheid en veiligheid belangrijk. De GGZ-instelling De Viersprong kwam met de vraag of wij hun manier van printen..

De kantoortuin maakt plaats voor activity based werken

De afgelopen tijd heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden op het gebied van werken op kantoor. De nadelen van de kantoortuin worden steeds..

Case kantoorsupplies INOS

Wout Monseurs BV is de totaaloplosser voor uw kantoor: van projectinrichting en zakelijk printen tot kantoorsupplies. Case kantoorsupplies: Wout..

3 tips voor de ideale loungeplek

Loungen betekent letterlijk “zich in een comfortabele, rustige omgeving ontspannen”. Tijdens een drukke werkdag is zo’n moment van ontspanning..

Dit zijn de redenen waarom u voor een zit-sta bureau kiest

Een zit-sta bureau ziet u tegenwoordig steeds vaker op de werkvloer. Wij zijn er namelijk niet voor gemaakt om heel de dag dezelfde houding aan te..

Zakelijk Printen bij Wout Monseurs – Case: Scylla

Wout Monseurs gaat ver om ervoor te zorgen dat onze zakelijke klanten op hun printers kunnen blijven vertrouwen; heel ver zelfs. In dit geval in..

Optimaal werken met het nieuwe printen

Printen op kantoor kan de nodige frustraties en beperkingen met zich meebrengen. De beveiliging van documenten is niet altijd optimaal, de kosten..

De 4 beste ergonomische bureaustoelen in 2022

Werken op kantoor neemt met zich mee dat u lang in één positie zit. Het is daarom van belang dat u klachtenvrij kunt werken. Ergonomische..

Wout Monseurs ontwikkelt door met nieuwe huisstijl, logo en ingrijpende verbouwingen

Met onze vernieuwende kantoorconcepten, slimme printoplossingen en de allernieuwste audiovisuele oplossingen profileren wij ons als totaaloplosser..

4 voordelen van ergonomische bureaus

Ergonomische bureaus zijn razendpopulair. Sinds de jaren ‘60 is het bureauwerk enorm toegenomen. Daarentegen zijn wij niet gemaakt om urenlang in..