Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Nieuwsblog

Uw project ingericht in 4 stappen!

De perfecte ruimte om te brainstormen, een vergaderruimte voor efficiënte vergaderingen of sfeervolle werkruimtes met ergonomische meubelen. Wout..

De kantoortrends van 2024

We zijn de eerste twee maanden van 2024 al druk bezig met het ontwerpen van kantoorinrichtingen voor diverse mooie projecten. De designs baseren..

4 redenen om voor een smart office te kiezen

Nooit meer zorgen maken of u wel of geen werkplek of vergaderzaal hebt met behulp van reserveringssystemen, vergaderen met perfecte verbinding en..

In gesprek met… Mick Monseurs!

Iedere maand geven we in ‘in gesprek met…’ het woord aan één van onze collega’s bij Wout Monseurs. Deze..

6 Tips voor perfect kabelmanagement

Kent u de frustratie van allerlei kabels die op en rond uw bureau hangen? Denk aan kabels van computerschermen,..

Project uitgelicht: LKQ Fource Schiedam

Het interieur van een kantoor is veel meer dan alleen esthetiek. Het draagt bij aan het werkplezier, de creativiteit en productiviteit van een..

In gesprek met… Johan!

Iedere maand geven we in ‘in gesprek met…’ het woord aan één van onze..

Project uitgelicht: Portbase

Het interieur is een belangrijk aspect voor bedrijven en hun werknemers. Een goed interieur is niet alleen plezierig voor het oog, maar draagt ook..

Ultiem zitcomfort en een beter milieu met de nieuwe PURE MBRC!

Bedrijven zijn steeds innovatiever om de impact op de omgeving te verminderen. We kiezen voor circulair kantoormeubilair, besparen op..

Even voorstellen… Matt Jongeneelen

Afgelopen maand is onze nieuwe collega Matt Jongeneelen begonnen als accountmanager buitendienst bij Wout Monseurs. Dit vraagt natuurlijk om een..

In gesprek met… Martijn!

Iedere maand geven we in ‘in gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Deze maand spreken wij met..

Project uitgelicht: Het Warm Hart

We hebben over de jaren heen talloze prachtige projecten uitgevoerd. Van complete ontwerpen, tot het leveren van kantoormeubilair en..