Nieuwsblog

Ultiem zitcomfort en een beter milieu met de nieuwe PURE MBRC!

Bedrijven zijn steeds innovatiever om de impact op de omgeving te verminderen. We kiezen voor circulair kantoormeubilair, besparen op..

Even voorstellen… Matt Jongeneelen

Afgelopen maand is onze nieuwe collega Matt Jongeneelen begonnen als accountmanager buitendienst bij Wout Monseurs. Dit vraagt natuurlijk om een..

In gesprek met… Martijn!

Iedere maand geven we in ‘in gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Deze maand spreken wij met..

Project uitgelicht: Het Warm Hart

We hebben over de jaren heen talloze prachtige projecten uitgevoerd. Van complete ontwerpen, tot het leveren van kantoormeubilair en..

4 Tips voor het nieuwe hybride werken!

Hybride werken is op veel plekken de nieuwe standaard. Als mensen steeds meer thuiswerken, wilt u uiteraard niet dat ze de verbintenis met uw..

In gesprek met… Rob!

Iedere maand geven we in ‘in gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Deze maand doen wij het echter net even..

Dé perfecte bureauhoogte met deze simpele tips!

De hoogte van uw bureau is belangrijk om klachten te voorkomen én natuurlijk om comfortabel te werken. Veel mensen werken lange dagen achter een..

In gesprek met… Ymkje!

Iedere maand geven we in ‘in gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Dit..

De 4 beste tips voor een Scandinavische kantoorinrichting!

U gaat verbouwen en hebt gekozen voor een Scandinavische kantoorinrichting. Deze inrichting brengt namelijk rust en kalmte met zich..

In gesprek met… Vera!

Iedere maand geven we in ‘In gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Dit..

Meer kleur met de nieuwste printers van HP!

Bent u op zoek naar de beste printers die mee kunnen groeien met uw bedrijf, makkelijk te onderhouden zijn en ook..

In gesprek met… Martin!

Iedere maand geven we in ‘In gesprek met…’ het woord aan één van de collega’s van Wout Monseurs. Dit keer gaan we in gesprek met Martin,..