Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

De 4 beste ergonomische bureaustoelen in 2022

HÅG Capisco 8106 Bureaustoelen Kantoorinrichting

Werken op kantoor neemt met zich mee dat u lang in één positie zit. Het is daarom van belang dat u klachtenvrij kunt werken. Ergonomische bureaustoelen zijn ervoor gemaakt om uw lichaam een natuurlijke houding te geven. Daarnaast zorgen deze ook nog eens dat de werktevredenheid flink toeneemt.

Ergonomische bureaustoelen worden de afgelopen jaren dan ook enorm veel gebruikt in het bedrijfsleven. Met het ruime aanbod van tegenwoordig kan het ingewikkeld zijn om de juiste stoel te kiezen. Die keuze willen wij makkelijker voor u maken en daarom hebben wij een lijst gemaakt van onze 4 beste ergonomische bureaustoelen.

1. Interstuhl Every

De Interstuhl Every is ons populairste model van ergonomische bureaustoelen. De hoge kwaliteit gepaard met een lage prijs maakt dit de perfecte optie om uw kantoor om te toveren naar een ergonomische en klachtenvrije omgeving. De Interstuhl EVERYis1 is verstelbaar op talloze manieren. Hierdoor kan iedereen worden voorzien van de perfecte ergonomische zit om comfortabel te werken. De netweave rugleuning geeft de bureaustoel een lichte en verfijnde uitstraling.

Interstuhl specialiseert zich al jarenlang in ergonomisch werken. Daarmee kunt u een hoge kwaliteit aan producten verwachten.

2. HAG Futu

HÅG weet onze tweede plek te veroveren met de HÅG Futu Mesh. Deze ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat u altijd in balans zit met de HÅG in Balance® technologie. Dit biedt de ideale combinatie van comfort en design. De HÅG Futu Mesh is zodanig ontwikkeld dat u de stoel kunt verstellen naar uw wens. De wielen bij deze ergonomische bureaustoel zijn geschikt voor zowel een harde als zachte vloer. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken of deze geschikt is voor uw kantoor.

HÅG is een Scandinavische onderneming waar design en comfort hoog op de agenda staan. Zo hanteren zij strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid en bent u gegarandeerd van de perfecte ergonomische zitoplossing.

3. Interstuhl Pure

De Interstuhl Pure is zo flexibel als u maar kunt bedenken. En dat allemaal dankzij de Smart Spring Technologie. Hiermee stelt deze ergonomische bureaustoel zich automatisch in op de gebruiker. Samen met de innovatieve materialen en het lichtgewicht, is deze ergonomische bureaustoel makkelijk verplaatsbaar naar elke ruimte. Deze bureaustoel is beschikbaar in meerdere kleuren. Van neutrale donkere kleuren tot de fellere varianten, waaronder de populaire Pure Pink.

Interstuhl specialiseert zich al jarenlang in ergonomisch werken. Daarmee kunt u een hoge kwaliteit aan producten verwachten.

4. HAG Capisco (gestoffeerde versie 8106)

Bij onze toplijst ergonomische bureaustoelen kon de HÅG Capisco niet ontbreken. Op het eerste gezicht laat de HÅG een uniek ontwerp zien binnen de categorie aan bureaustoelen. Maar het comfort en het unieke ontwerp geeft de HÅG Capisco een welverdiende vierde plek. Deze ergonomische bureaustoel geeft u de mogelijkheid om zeer dynamisch te werken. U kunt namelijk elke mogelijke zithouding aannemen die u maar kunt bedenken. Doordat u de HÅG Capisco ook achterstevoren kunt gebruiken met optimaal comfort kunt u uw reguliere zithouding zo gemakkelijk afwisselen. Dat gemak, gecombineerd met het bijzondere design zorgt voor een ware aandachtstrekker in uw kantoor. De HÅG Capisco biedt de perfecte balans tussen kunst en comfortabel werken.

HÅG is een Scandinavische onderneming waar design en comfort hoog op de agenda staan. Zo hanteren zij strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid en bent u gegarandeerd van de perfecte ergonomische zitoplossing.

Ergonomisch werken met Wout Monseurs

Heeft u vragen over onze ergonomische bureaustoelen of over ergonomisch werken? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Wout Monseurs – We make your office work.