Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Even voorstellen… Matt Jongeneelen

Afgelopen maand is onze nieuwe collega Matt Jongeneelen begonnen als accountmanager buitendienst bij Wout Monseurs. Dit vraagt natuurlijk om een nadere kennismaking! Wat is zijn werkervaring, waarvoor kunnen onze klanten bij hem terecht en wat doet hij graag in zijn vrije tijd? Lees het allemaal in dit Even voorstellen interview.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen….wie ben je en wat is je achtergrond (studie en werkervaring)?

Hoi! Aangenaam, ik ben Matt ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriendin en ons hondje Balou in het mooie Oosterhout. Ik heb in mijn studententijd op De Rooi Pannen in Breda de opleiding Partymanagement gedaan. Hierna heb ik in het begin van mijn carrière dan ook veel bruiloften, bedrijfsfeesten en andere partijen begeleid. Daarna heb ik mijn voorliefde voor adviseren ontdekt in de kledingbranche waarna ik mijn echte passie voor interieur heb ontdekt bij Woonexpress. Nu ik bij Wout Monseurs aan de gang ben gegaan als Accountmanager buitendienst, hoop ik veel ondernemers blij te kunnen maken met een mooi kantoor interieur!

Hoe ben je bij Wout Monseurs BV terecht gekomen en wat trok je aan in het bedrijf?

Mijn passie voor interieur wilde ik graag toepassen in een branche die heel divers is en het niet beperkt blijft tot enkel meubilair. Zo ben ik gaan zoeken en kwam ik uit bij Wout Monseurs B.V. Een mooi familiebedrijf waar alles mogelijk is en creativiteit en eigen input alleen maar wordt aangemoedigd. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en kreeg gelijk het ‘warm bad’ gevoel. Toch wilde ik een dagje meelopen en dit was geen enkel probleem. Dus enkele dagen later ging ik op pad met accountmanager Martin waar ik in een ochtend een goed beeld kreeg van wat mijn functie zou gaan inhouden. Ik werd nog enthousiaster en heb de volgende dag de knoop doorgehakt!

Welke werkzaamheden vallen allemaal onder jouw nieuwe functie?

Mijn takenpakket is erg divers en breed. Als accountmanager buitendienst ben ik verantwoordelijk voor de relaties met de klanten van Wout Monseurs. Ik ga op bezoek bij de klanten om benodigdheden en behoeftes samen te inventariseren en hier een passende oplossing voor te creëren samen met de binnendienst.

Hoe heb je de eerste weken bij Wout Monseurs BV ervaren?

Mijn eerste maand bij Wout Monseurs is enorm goed bevallen! Ik kan al merken dat ik hier mijn passie voor interieur goed kwijt kan. Ik heb verschillende leveranciers bezocht waar veel mogelijk is: ze hebben een breed assortiment en alles is te personaliseren met kleur en materiaal. Bovendien heb ik een klein stukje van een groot project gezien waar dit in de praktijk goed merkbaar is. Ik heb er enorm veel zin in om dit soort projecten zelf te gaan begeleiden. Binnen de muren van Wout Monseurs is het ook erg gezellig. Ik heb leuke nieuwe collega’s en een mooie showroom vol inspiratie.

Even voorstellen... Matt

Nu we alles weten over je werk, willen we uiteraard ook graag iets meer te weten komen over de persoon. Dus gooi het er maar uit: wat zijn je hobby’s, waarvoor kunnen we je ’s nachts wakker maken en heb je nog guilty pleasures of andere leuke weetjes?

Ik woon sinds 2 jaar samen met mijn vriendin Lonneke en onze mini Labradoodle Balou in ons nieuwbouwhuisje in Oosterhout. Ik kan er enorm van genieten om een avondje lekker met zijn drietjes op de bank een filmpje te kijken, maar heb gelukkig ook mijn hobby’s en bezigheden. Ik ga graag leuke dingen doen met vrienden en familie en lust graag een speciaal biertje op zijn tijd. Sinds kort heb ik mijn hobby golfen weer opgepakt en ben dan ook weer regelmatig op de driving range te vinden om te oefenen. Padellen vind ik ook erg leuk om te doen en ik betaal maandelijks voor een fitness abonnement.. Daar is ook alles mee gezegd 😉.

Meer informatie over Wout Monseurs?

Wout Monseurs is specialist op het gebied van het creëren van de ideale werkomgeving. Dit doen we door middel van optimale kantoorinrichtingen, het verzorgen van onderhoud en het verstrekken van advies op maat. Zo bent u altijd zeker van een kantooromgeving met optimale productiviteit en sfeer. Wilt u ook graag advies of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op