Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Bas Logistics

Bas Logistics is al een paar jaar lang klant bij ons voor kantoorartikelen en printeronderhoud. Toen het tijd werd voor een nieuw printercontract heeft Bas Logistics meerdere malen gehoord dat het tijd was voor nieuwe machines. Toen wij een kijkje namen waren wij echter van mening dat zij nog jarenlang met de huidige printers konden doen!

“Een goede service tegen een faire prijs”

Eddy van Opdorp, systeemadministrator bij Bas Logistics: “Wij zijn al jarenlang klant bij Monseurs voor de kantoorartikelen en het onderhoud van onze printers. Eind 2016 zou ons contract op het printerpark verlopen. De printers zijn dan inmiddels al 5 jaar oud. We hebben met verschillende partijen gesproken en hebben ook van al deze partijen offertes gehad, waaronder natuurlijk ook een offerte van Monseurs.”

Waarom Wout Monseurs?

“Wout Monseurs was de enige partij die aan heeft gegeven dat wij nog prima verder kunnen met onze bestaande printers. Eén printer adviseerde zij preventief te vervangen vanwege de hoge tellerstand. De andere printers kunnen met het huidige gebruik nog jaren mee. Deze mogelijkheid zorgde ervoor dat de offerte van Monseurs in onze situatie maandelijks veel goedkoper was dan van de verschillende andere partijen, en als we een probleem hebben dan staan ze (al jaren lang) snel voor ons klaar. De keuze was dus snel gemaakt: het contract is verlengd. Een goede service tegen een faire prijs.

Kort hierna hadden we een extra printer nodig voor een tijdelijk locatie welke wij in gebruik hebben genomen. Wij zullen niet lang genoeg op deze locatie zitten om de aankoop van een dure printer te rechtvaardigen, maar in deze korte tijd zullen er wel veel afdrukken gemaakt gaan worden. Na wat overleg met Johan Suijkerbuijk hebben wij voor deze locatie een printer in bruikleen gekregen. Alleen de afdrukkosten worden hiervoor berekend. Ook voor deze situatie is er goed met ons meegedacht en kunnen wij gebruik maken van de uitstekende service van Wout Monseurs.

Wie is Bas Logistics?

Bas Logistics is een middelgroot familiebedrijf, dat een totaalpakket in logistiek levert: transport, opslag, cross-docking en zelfs compleet magazijnmanagement. 24-uursdistributie binnen de Benelux, maar ook intermodale groepagetransporten van en naar Zuid- en Midden-Europa. Bas Logistics is gespecialiseerd in de transport van gevaarlijke, gevoelige, kostbare en temperatuurgevoelige ladingen, gericht op de chemie-, elektronica-, voedings- en geneesmiddelenindustrie. Sinds de oprichting in 1986 is ze uitgegroeid van een bedrijf in geregeld wegvervoer naar Italie, tot de gespecialiseerde service-oriented Bas Logistics van vandaag.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!