Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus is al bekend bij Wout Monseurs: zij neemt al een tijdje kantoorartikelen af bij ons. Ook hebben wij de directiekamers van de hoofdvestiging ingericht. Neem hiervoor een kijkje in onze projecten. Wij waren daarom natuurlijk zeer verheugd toen Bluekens voor haar leverancier van printers en multifunctionals voor ons koos. Zij wilde graag een bedrijf dat voor volledige ontzorging kan zorgen, en over veel kennis en een eigen technische dienst beschikt. Daar is Wout Monseurs natuurlijk bij uitstek geschikt voor!

“De kennis en eigen serviceafdeling gaven de doorslag”

Wilbert Karstanje, Systeembeheerder Bluekens: “Vanuit onze vestiging in Breda was Wout Monseurs voor ons geen onbekende als het gaat om kantoorbenodigdheden. Om te voorzien in continuïteit van onze printers en vervanging daarvan is er na een wensenlijst van ons een inventarisatie gedaan naar de hoeveelheid scans, prints en kopieën. Aan de hand daarvan is er een voorstel uitgewerkt. Hieruit bleek al snel dat Canon hier voor ons als beste uitkwam. We hebben toen op al onze vestigingen deze multifunctionals laten plaatsen. Installatie en instellingen op maat zijn door Wout Monseurs keurig en volgens afspraak uitgevoerd. Inmiddels zijn deze alweer vervangen door een nieuwe serie.”

 

“Voor de verdere ontzorging op printgebied voorziet Wout Monseurs ons van service op al onze Canon en HP printers middels een all-in overeenkomst, en monitoren zij het verbruik van toners in al onze printers op afstand en sturen nieuwe toe als de minimum grens nagenoeg bereikt is. Hierdoor is er geen eigen voorraad benodigd.”

Waarom Wout Monseurs?

“Door de inmiddels jarenlange samenwerking kennen we Wout Monseurs als een professionele, zeer ervaren en flexibele leverancier waarmee we op al onze vestigingen hetzelfde aanpreekpunt hebben op het gebied van kantoorbenodigdheden. De kennis en eigen serviceafdeling van Wout Monseurs gaven de doorslag in onze keuze.”

Wie is Bluekens Truck en Bus?

Bluekens Truck en Bus is een full service Volvo truck- en busdealer met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. Daarnaast is Bluekens Truck en Bus servicedealer voor Renault Trucks en tevens dealer voor de Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens. In Oosterhout en Middelharnis wordt bovendien de lichte lijn Iveco bedrijfswagens gevoerd. Ook voor getrokken materieel is Bluekens Truck en Bus uw partner. Zo voert Bluekens Truck en Bus het merk Tracon Trailers en is zij servicedealer voor Schmitz Cargobul in Goes.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!