Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

De Viersprong

Een paar jaar geleden kwamen wij voor het eerst in contact met de Viersprong, en sindsdien hebben wij een fijne samenwerking. Van het onderhandelen over het contract tot het plaatsen van de machines zelf: beide partijen waren zeer tevreden!

“De technische dienst is een groot voordeel”

Johan Gudde, manager ICT bij de Viersprong: “Sinds enkele jaren doen we zaken met Wout Monseurs. Deze samenwerking bevalt prima. Wout Monseurs heeft zijn eigen technici in dienst wat in de praktijk een groot voordeel is. Het contact is direct en afspraken over bestelling, levering, onderhoud of technische ondersteuning zijn makkelijk te maken en worden adequaat uitgevoerd. Ze leveren A-merken als Canon en HP en doen dat tegen goede condities.”

Waarom Wout Monseurs?

“De Viersprong werkt graag samen met partners uit de regio. Monseurs kan de landelijke ambities van de Viersprong prima ondersteunen. De keuze die gemaakt is voor Monseurs als leverancier voor printer en multifunctionals blijkt een goede te zijn geweest.”

Wie is de Viersprong?

De Viersprong is een slagvaardige GGz organisatie die in een steeds groter deel van Nederland actief is. De Viersprong heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Bergen op Zoom en Halsteren. Dit jaar viert de Viersprong haar 60-jarige bestaan.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!