Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

HAVEP

Toen wij van HAVEP hoorden dat zij een een oplossing voor haar printerpark zocht waren wij natuurlijk van de partij. Wij zijn erg tevreden over het feit dat HAVEP ons daarna ook heeft gekozen!

“Een bedrijf met enthousiaste en kundige mensen”

Erwin Brouwers, systems manager bij HAVEP: “Ruim 3 jaar geleden hebben we een inventarisatie van netwerkprinters de geprinte afdrukken per printer gemaakt. Met deze inventarisatie zijn we naar een aantal leveranciers gegaan met de vraag om voor HAVEP de beste oplossing te bieden wat printers en multifunctionals betreft.”

 

“Wout Monseurs kwam met hun kennis en kunde veruit als beste uit de bus. De keuze van het merk printers en advies ‘welke printer op welk kantoor/locatie’ was een schot in de roos. Vervolgens verliep de levering van de mulitfunctionals en printers vlot en het vervangen van de oude printers ging snel en de gebruikers hebben tijdens deze overgang geen overlast ondervonden. Wanneer er een technische storing is, wordt deze adequaat en professioneel opgelost door hun eigen technische dienst.”

Waarom Wout Monseurs?

“Door het softwarepakket wat door Wout Monseurs aangeboden is, is het bestellen van toners en drums verleden tijd. Deze onderdelen worden ruim op tijd naar de juiste locatie verzonden zodat we nooit zonder toner komen. In de afgelopen 2,5 jaar hebben we Wout Monseurs leren kennen als een bedrijf met enthousiaste en kundige mensen die je ook nog ouderwets vriendelijk te woord staan.”

Wie is HAVEP?

HAVEP gaat met jou graag veel verder dan kwalitatieve werkkleding. Wij bieden je uitstraling, comfort en veiligheid – 100% gepersonaliseerd op maat van je werksituatie. Vol vertrouwen zetten wij samen met jou de stap van 150 jaar traditie naar een duurzame toekomst. Bovendien kan heel je bedrijf rekenen op een snelle en flexibele klantenservice en een proactief team dat met je meedenkt. Zo zorgen wij ervoor dat jij je voluit kunt bezighouden met wat voor jou belangrijk is: je werk. Want met HAVEP werk je nooit alleen.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!