Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Loodet B.V.

Voor de levering van de printers en diverse kantoormeubelen was Loodet op zoek naar een betrouwbare partij die zijn woord na komt. Zo is Loodet bij Wout Monseurs uitgekomen.

“Zeer ervaren partij met uitstekende werknemers en een ruim assortiment”

Wout Monseurs heeft alle verwachtingen van Loodet overtroffen en mede daarom is de directie zeer te spreken over het bedrijf. Met alle kennis aanwezig bij de medewerkers van Wout Monseurs krijgen wij altijd een op maat gemaakt advies en wordt alles geleverd zoals afgesproken. Het bedrijf heeft een snelle service en weet wat er van ze verwacht wordt als leverancier naar hun klanten toe.

loodet

Waarom Wout Monseurs?

“Loodet heeft ervoor gekozen om samen te werken met Wout Monseurs vanwege het ruime assortiment wat wordt aangeboden. De mogelijkheid om diverse spullen te kunnen kopen maar ook diverse artikelen te kunnen aanschaffen door middel van een lease contract wordt als zeer prettig ervaren en ook veelvoudig gebruik van gemaakt. Het contact met Wout Monseurs verloopt altijd uitstekend en gemaakte afspraken, zowel mondeling als op papier, worden altijd nagekomen. Loodet is zeer tevreden over de geleverde apparaten en de samenwerking tussen beide bedrijven en hoopt dit in de vele jaren die mogen volgen zo te houden.”

Wie is Loodet B.V.?

Loodet is gespecialiseerd in het op- en overslaan, sileren en ompakken van food, feed, ADR en niet-ADR geclassificeerde vaste goederen, zo nemen we het gehele logistieke proces van opslag, overslag en transport uit handen.

Een correcte en efficiënte afhandeling van de goederenstroom is onze zorg. Zo nemen we veel werk uit handen. Het naleven van de juiste wet- en regelgeving is voor ons als BRZO/VR-plichtig bedrijf immers dagelijkse kost. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op hun corebusiness: de in- en verkoop van goederen.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!