Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

Martens en Van Oord

Martens en Van Oord opereert op een enorm divers aantal locaties, iets dat moeilijkheden kan veroorzaken in de logistiek. Niet voor Wout Monseurs! Niet alleen leveren we met succes de machines op allerlei project-sites, ook onze service lijdt er niet onder.

“De monteurs zijn vaak nog dezelfde dag op locatie”

Fred Luijkx, teamleider ICT Martens en Van Oord: “Martens en Van Oord is een innovatief en grensverleggend bedrijf en dat zijn ook zaken die we van onze leveranciers verwachten. Wout Monseurs voldoet zeker aan die verwachting. Er worden door Martens en Van Oord projecten aangenomen op de meest vreemde plaatsen en de keten aldaar moeten worden voorzien van multifunctionals en eventueel plotters. Het leveren en plaatsen van de apparaten gaat altijd erg snel en goed.”

Waarom Wout Monseurs?

“De grootste onderscheidende factor is de service op het moment dat er een storing optreed bij zo’n machine. Het is eerder regel dan uitzondering dat de monteurs van Wout Monseurs nog dezelfde dag op locatie zijn, waardoor de impact van de storing beperkt blijft tot een minimum. Daarnaast kunnen ze bij Wout Monseurs met een handige tool precies zien wanneer de toners en afvalbakken etc. leeg beginnen te raken. Zonder ook maar een telefoontje van onze kant staan ze op kantoor met een aangevulde voorraad toners. Al met al zijn we bij Martens en Van Oord erg tevreden over Wout Monseurs over de ontzorging van ons machinepark.”

Wie is Martens en Van Oord?

Martens en Van Oord is een aannemer in de grond-, weg- en waterbouw, en bestaat al sinds 1986. Innovatie en duurzaamheid zijn onderdeel van de primaire focus van het bedrijf. Het combineren van verschillende technieken en disciplines is maar een van de verschillende manieren waarop zij voor unieke en verassende oplossingen zorgt, op land, in het water of ergens ertussen in.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!