Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

NAC Breda

Iedereen kent NAC Breda natuurlijk. Wout Monseurs is al jarenlang sponsor van de voetbalclub die bij veel Bredanaars zeer geliefd is. Naast sponsoring leveren wij ook al een lange tijd printers aan NAC.

“Wij kunnen rekenen op de expertise van Wout Monseurs”

Leon Aerssens, NAC Breda: “Wij hebben al jaren een goede relatie met Wout Monseurs: het bedrijf sponsort NAC Breda al meer dan 25 jaar. Al gedurende een tiental jaren verzorgt Wout Monseurs ook de printers van NAC Breda. Zij levert de printers en verzorgt het onderhoud. We hebben in overleg met Monseurs gekozen voor een leaseconstructie van enkele multifunctionele apparaten. Ruim voor de termijn van verstrijken van de eerste periode heeft Monseurs actief contact opgenomen om tijdig nieuwe printers te kunnen leveren. Vervolgens zijn in een aantal gesprekken de mogelijkheden van modernere apparaten gekoppeld aan de wensen van NAC besproken.”

 

Waarom Wout Monseurs?

“Op basis van de adviezen van Monseurs en onze wensen zijn wij gekomen tot een aantal verschillende Canon printers, afgestemd op het gebruik van de printer op de betreffende locatie. Het beheer van de printers wordt eveneens gedaan door Monseurs en zij monitoren op afstand het verbruik en het beheer van de printer. En eigen servicedienst komt langs om eventuele problemen aan apparaten op te lossen of het fysieke onderhoud aan de printers te leveren. Op deze wijze wordt NAC volledig ontzorgd wat betreft haar print/scan en copy diensten en wordt controle uitgeoefend op ons gebruik. NAC is ervan overtuigd de komende jaren nog op de expertise van Monseurs te kunnen rekenen, zoals zij gewend is gedurende de jarenlange samenwerking.”

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!