Welkom bij Wout Monseurs: we make your office work!

NSK

NSK European Distribution Centre ervaart al enige jaren de geweldige service en het prettige contact met de medewerkers van Wout Monseurs.

“Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en wordt adequaat opgevolgd.”

“In 2014 werd het eerste contact gelegd met Pieter voor de levering van kantoorartikelen, waarbij naast scherpe prijsstelling ook de persoonlijk touch opvallend was. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en wordt adequaat opgevolgd. Scherpe prijsstelling en snelle levering met eigen bezorgdienst zijn hierbij onderscheidend.

In 2016 werden de nieuwbouwplannen aangekondigd van ons nieuwe distributiecentrum aan de Brakman (Vossenberg) in Tilburg. Ook hierbij werd Wout Monseurs één van de partijen die een aanbieding heeft kunnen doen voor meubilair van onze kantoren. Hierbij hebben zij een mooi voorstel gedaan die uitstekend aansloot bij onze behoeften. Het meubilair van Voortman ism met Wout Monseurs is zeer geslaagd en ook scherp geprijsd. De kantine inrichting is uiterst smaakvol neergezet, met combinatie van café tafeltjes, banken en lounge.

Bij de verhuizing in 2017 werd ook het contract voor de printers herzien, waarbij ook hier een scherp flexibel contract werd neergelegd. In alle gevallen heeft de persoonlijk touch van de medewerkers van Wout Monseurs een rol gespeeld. Wout Monseurs is een partner die precies aanvoelt wanneer zij waarde kunnen toevoegen. Er is altijd sprake van objectiviteit en rationeel denken.

Het printercontract wordt zorgvuldig geserviced waarbij er nooit een printer stil staat. Service bezoeken van de field engineers zijn prettig. Hierbij wordt altijd meegedacht hoe de dienstverlening eventueel nog verbeterd kan worden. De service wordt ook op afstand gemonitord.”

nsk

“Bezorging van toners en kantoorartikelen vinden altijd plaats met de eigen bezorgdienst. Ferry neemt ook altijd dan op of er nog behoeften zijn die nog vervuld moeten worden.”

Waarom Wout Monseurs?

“Het professionele en prettige contact met de medewerkers van Wout Monseurs is de reden waarom NSK EDC de samenwerking zal blijven doorzetten. Zo nu en dan, zijn er andere aanbieders die diensten komen aanbieden, maar op een of andere manier kunnen zij niet de service bieden die wij inmiddels al enkele jaren omarmen.”

Wie is NSK European Distribution Centre B.V.?

NSK EDC B.V. is een Distributiecentrum voor NSK Europe ltd, een Japans beursgenoteerde wereldwijde top 5 speler op het gebied van kogellagers voor Industrie en Automotive. Binnen Europa zijn er verkoopkantoren in UK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen, Rusland, Turkije en Dubai. 50% van de produkten wordt ingevoerd over zee vanuit Japan, de overige 50% wordt geproduceerd in Europa (Engeland, Duitsland en Polen). De voorraad eindprodukten wordt vanuit Tilburg gedistribueerd naar eindklanten in Europa, Rusland, Turkije en Midden-Oosten. Het distributiecentrum in Tilburg in industriegebied Vossenberg is zo’n 17000 m2 groot en is 2017 nieuw gebouwd als strategisch ankerpunt voor de Europese organisatie.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!