Pluripack

Een printerpark upgraden is een van de vlakken waar wij in uitblinken. Dit wilden wij dan ook graag aan Pluripack laten zien!

“Flexibel en betrouwbaar voor alle kantoorgerelateerde zaken”

Joey Wentink, logistiek- en facilitair teamleider: “Na reeds een jarenlange succesvolle relatie te hebben onderhouden, was de keuze voor Wout Monseurs snel gemaakt toen besloten werd het bestaande machinepark te vernieuwen. Met sterke merken als Canon en HP werd al snel duidelijk dat Wout monseurs kon voorzien in alle behoeften. Tel hierbij op de scherpe tarieven en uitstekende service en een nieuw partnerschap was geboren.”

“Kort gezegd komt het erop neer dat in al onze wensen kan worden voorzien. Levering op afgesproken tijden, hulp bij installatie, afstemmen van voorkeursinstellingen, onderhoud en reparatieservice. Alles kon worden geregeld zoals wij het wilden hebben. Er werd voor gezorgd dat de collega’s zo min mogelijk hinder zouden ondervinden, en er werd proactief meegedacht aan de oplossing van de bestaande problemen, hetgeen als zeer prettig werd ervaren.”

Waarom Wout Monseurs?

“Door de jaren heen is Monseurs bekend komen te staan als een flexibele en betrouwbare partner voor alle kantoorgerelateerde zaken. Wout Monseurs zorgt bij Pluripack voor een volledige ontzorging, en door de ervaren engineers komt de productie en protocollering van de medicijnrollen nooit in gevaar. Al met al kunnen wij niet anders zeggen dan dat wij uitermate tevreden zijn met Wout Monseurs.”

Wie is Pluripack?

Pluripack verpakt geneesmiddelen in weekrollen ten behoeve van de individuele patiënt. Pluripack biedt een totaal concept: naast geneesmiddelen omvat dit onder meer ook medicijnboxen voor thuiswonende patiënten en distributiewagens, instructie en protocollering ten behoeve van verpleeg- en verzorgingstehuizen. Pluripack biedt baxtering aan vanuit twee vestigingen, vanuit Breda en Zwolle. Het werkt hierbij nauw samen met apotheken en zorginstellingen. Levering gebeurt altijd via de apotheek. Die is en blijft verantwoordelijk voor de levering van de juiste geneesmiddelen aan de juiste cliënt.

Ook geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon een keer langs!